Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ξεκινάνε τα σούπερ έπαθλα! Το πρώτο κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ

Θα το διεκδικήσουν οι παίκτες αυτή την εβδομάδα

Survivor 4: Ξεκινάνε τα σούπερ έπαθλα! Το πρώτο κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ
Survivor 27.03.2021 10:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Αύριο έχουμε την Ένωση των ομάδων και πλέον περνάμε σε νέο κύκλο! Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για έπαθλα φαγητού και όχι μόνο! Ένα από τα αυτά τα έπαθλα θα είναι κάτι που περιμένουν οι παίκτες από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο Survivor, πριν από 3 μήνες!

Επικοινωνήσαμε με τον Άγιο Δομίνικο και μας ενημέρωσαν για όλα όσα πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες, την πρώτη της νέας εποχής, μετά την Ένωση των δύο ομάδων. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι που το ακούμε δεξιά και αριστερά λες και βλέπετε πρώτη φορά Survivor, αν και ο Γιώργος Λιανός μας έδωσε μία πρώτη γεύση!

Survivor έπαθλα

Αγωνιστικά με την Ένωση των ομάδων δεν αλλάζει το παραμικρό. Δεν ψηφίζουν και οι δύο ομάδες πχ σε χαμένες ασυλίες, γιατί ακούω πως μετά την Ένωση θα κάνουν κόμμα Παππάς - Τριαντάφυλλος πχ για να μην βγαίνουν υποψήφιοι! Ο ένας είναι μπλε, ο άλλος κόκκινος! Σε χαμένες ασυλίες ο καθένας ψηφίζει για την ομάδα του! Το μόνο που αλλάζει είναι ότι οι δύο ομάδες θα μένουν σε κοινή παραλία. Αλλά και τα έπαθλα... διαβάστε τη συνέχεια για τα νέα έπαθλα στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Ατζούν ενδέχεται να φύγει από τον ΣΚΑΙ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ»

Share