Survivor 4 spoiler 28/3: Ποιος κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης

Εξαιρούνται οι επαγγελματίες τραγουδιστές όπως ο Ντάφι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler 28/3: Ποιος κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης

Αύριο (28/3) έχουμε την ένωση των δύο ομάδων στο Survivor 4 και όπως είναι λογικό το κοινό ανυπομονεί όσο τίποτα άλλο να δει τι θα γίνει στο πάρτι, στο οποίο θα είναι καλεσμένος και ο Τζέισον Ντερούλο, αλλά και στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Κάθε εβδομάδα σας ενημερώνουμε με τα έγκυρα spoiler μας για την ομάδα που νικάει το κάθε αγώνισμα. Πιστέψατε λοιπόν πως θα σας αφήναμε παραπονεμένους στο πάρτι της ένωσης; Όχι βέβαια! Το Youweekly.gr είναι εδώ για να σας δώσει τον παίκτη που θα νικήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού και θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει και του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο για το επόμενο πάρτι της ένωσης.

Ήδη από εχθές, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Love it, πως στον διαγωνισμό τραγουδιού δε θα λάβουν μέρος οι επαγγελματίες τραγουδιστές, δηλαδή ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ελευθερία Ελευθερίου και φυσικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σίγουρα περίμενε το πάρτι πώς και πώς.

Επομένως το έπαθλο θα κριθεί ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν καμία ιδιαίτερη επαφή με το τραγούδι αλλά έχουν ήδη ξεκινήσει τις αφιερώσεις πριν καν πάνε στο πάρτι.

Survivor spoiler

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά, οι διαγωνιζόμενοι πλένονται, βάφονται και γίνονται άλλοι άνθρωποι ενώ το πάρτι της ένωσης δείχνει να τα «σπάει».

Ποιος κερδίζει στον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι ένωσης του Survivor 4

Οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νικητής θα είναι άνδρας και συγκεκριμένα, μέλος της Μπλε ομάδας. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός έκανε και την αφιέρωσή του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο για το 100% επιβεβαιωμένο spoiler!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram