Survivor 4 - Φίλος Ντάφι: «Είναι απλός και αληθινός, κάτι που παρεξηγείται ως αμορφωσιά»

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό μπορεί να έχει κάνει στους συμπαίκτες του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Ντάφι: «Είναι απλός και αληθινός, κάτι που παρεξηγείται ως αμορφωσιά»

To μεσημέρι του Σαββάτου, ο καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, ο ποδοσφαιριστής, Κενάν Μπαργκάν, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και αναφέρθηκε στην συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor 4 αλλά και στον αληθινό χαρακτήρα που δείχνει μέσα στο παιχνίδι.

Ο ίδιος σχολίασε τις κόντρες που έχει δημιουργήσει ο «Ντάφι» με τους συμπαίκτες του ενώ στάθηκε και στις βαριές δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, τις οποίες σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού.

Ο Κενάν Μπαργκάν τόνισε πως ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ αληθινός και πως πολλές φορές παρεξηγείται στο παιχνίδι από τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του φίλου του Τριαντάφυλλου για το Survivor 4

«Γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια στη Ρόδο και από τότε έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τον έχω επισκεφθεί συχνά στο σπίτι του κι έχουμε βρεθεί κατά καιρούς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί να μη γνωρίζω τι συμβαίνει στο παιχνίδι, αλλά όταν είναι πολλά άτομα μαζί εναντίον του, δεν μπορώ να ισχυριστώ, ότι έχει πάντα δίκιο. Νομίζω περισσότερο, ότι είναι ένας απλός και αληθινός άνθρωπος, κάτι που παρεξηγείται ως αμορφωσιά, χωρίς αυτό να ισχύει.

Ο Τριαντάφυλλος είναι λίγο… σαν μωρό. Μπορεί να τον πειράξουν ορισμένα πράγματα και να δείξει ένα θυμό, στον οποίο δε θέλει να συζητήσει και να αναλύσει το θέμα, θα σταματήσει όντως και θα φύγει.

Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να είναι ο νικητής, Ο καλύτερος παίκτης είναι για μένα ο Ηλίας. Έχει όλα τα στοιχεία για έναν Survivor. Από συμβουλές, θα έλεγα ότι δεν μπορώ να πω κάτι στον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω την τακτική του, ούτε και τι κακό μπορεί να έχει κάνει στα άλλα παιδιά για να του φέρονται έτσι. Θα έλεγα, ίσως, να συζητήσει το θέμα μαζί τους».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Με βρίζουν στο δρόμο επειδή δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο"

Ο κόσμος φαίνεται να έχει φανατιστεί αρκετά με το Survivor καθώς και με ότι περιτριγυρίζεται από αυτό. Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες έκανε κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό και τάχθηκε έναντι του Τριαντάφυλλου και αυτό όπως φαίνεται δεν του βγήκε σε καλό...

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε πως ο κόσμος… τον βρίζει στον δρόμο γιατί δεν υποστηρίζει τον τραγουδιστή στο Survivor! Από την άλλη, ο φίλος του αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

«Με βρίζουν ο κόσμος στον δρόμο που δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω. Τι τέλεια μωρέ βλέπεις τον Τριαντάφυλλο; Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός! Δεν το κρίνω ως καλό ή κακό, αλλά είναι ηθοποιός» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.