Survivor 4 - Αδέρφια Ασημακόπουλου: «Μπορεί να τα ξαναβρεί με τον Τριαντάφυλλο»

«Ο Γιώργος δεν κρατάει κακία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδέρφια Ασημακόπουλου: «Μπορεί να τα ξαναβρεί με τον Τριαντάφυλλο»

To μεσημέρι της Κυριακής, τα δύο αδέρφια του Γιώργου Ασημακόπουλου, επικοινώνησαν με την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως με βάση τον χαρακτήρα του αδερφού τους, είναι πιθανό να τα ξαναβρεί με τον Τριαντάφυλλο.

Οι δυο τους εξήγησαν τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά του Γιώργου Ασημακόπουλου ενώ τόνισαν πως οι καυγάδες στους οποίους εμπλέκεται πολλές φορές έχουν να κάνουν με την πείνα.

Οι δηλώσεις των αδερφών του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor 4

«Μακάρι να φτάσει ο Γιώργος όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα χαρούμε πάρα πολύ να τον δούμε στον τελικό, είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, αγαπητός στους συμπαίκτες του.

Δε θεωρούμε, ότι η υπόθεση του φαγητού με τον Τριαντάφυλλο θα τον έχει πλήξει στον κόσμο. Ο Γιώργος είναι ένα αυθόρμητο παιδί και μπορεί ακόμη και να ξαναβρεί επαφές με τον Τριαντάφυλλο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν κρατά κακίες. Βοηθά ανά πάσα στιγμή όποιον άνθρωπο το χρειάζεται και είμαστε βέβαιοι, ότι επειδή δεν αντέχει στην πείνα και τις κακουχίες, ότι δεν του άρεσε όλο αυτό το σκηνικό.

Όταν πεινάς είναι απολύτως λογικό να έχεις κάποιες διαφορετικές συμπεριφορές. Ο αδελφός μας είναι αυτό που βλέπετε. Ένας άνθρωπος με χιούμορ και χαμογελαστός, που δεν κρατά κακία και είναι σοφός για αυτό το λόγο. Απολαύσαμε, ειδικά, τη στιγμή όπου πείραξε τον Τριαντάφυλλο για τον νάρθηκα. Είναι φοβερός στα πειράγματα και γελάσαμε πολύ κι εμείς, και ο κύριος Λιανός και όλη η Ελλάδα».

Η συγκλονιστική ιστορία για την απώλεια που σημάδεψε τη ζωή του

Πριν από μερικές μέρες, ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε μία απίστευτη αποκάλυψη για τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την απώλεια του αδερφού του που του σημάδεψε τη ζωή, κάτι για το οποίο ο παίκτης του Survivor 4 δεν έχει μιλήσει ποτέ.

Μπορεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού και να έχει συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αρκετές φορές, ωστόσο ποτέ δεν έχει αναφερθεί στον αδερφό του που έφυγε από τη ζωή όταν ήταν μόλις εννιά ετών.

Γιώργος Ασημακόπουλος Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΟΝ time και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος που είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του Survivor, έχασε τον αδερφό του, που ήταν μόλις εννέα ετών, καθώς είχε όγκο στο κεφάλι. Μια απώλεια που συγκλόνισε τους γονείς αλλά και τα αδέρφια του. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλά σπάνια γι αυτό το συμβάν ενώ η οικογένεια του δεν γνώριζε για την αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου.

Μετά την αποκάλυψη, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα αφού δεν ήθελαν να μαθευτεί και στεναχωρήθηκαν καθώς θυμήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν μέσα από τα πολλά μηνύματά που άρχισαν να δέχονται. Από την άλλη, δεν μπορούσαν να μην χαρούν για την τοποθέτηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος κάνει αναφορά στην αξιοπρέπεια του γιου τους αλλά και την γενναιότητα του.