Survivor 4: Απίστευτο σκηνικό με τον Νίκο Μπάρτζη στην ένωση

Μέθυσε λένε κι έφαγε και την τούμπα του...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απίστευτο σκηνικό με τον Νίκο Μπάρτζη στην ένωση

Το ζήσανε με την ψυχή τους το πάρτι της ένωσης οι παίκτες του Survivor 4 αλλά περισσότερο από όλους φάνηκαν να το διασκεδάζουν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι δυο αυτοί παίκτες και πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους, πριν το πάρτι της ένωσης δήλωσαν μπροστά σε κάμερα και κοινό πως ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας. Συγκεκριμένα ο Τζέιμς πλάνταξε στο κλάμα - σοκαριστικό - ενώ και ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Στόχος της Άννας Μαρίας από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι ήταν να φτάσει στο πάρτι της ένωσης και να ζήσει την εμπειρία αυτή, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει και κάποιοι φάνηκε να το ευχαριστήθηκαν πολύ. Τέλος πάντων, αυτά είναι στο μεταξύ τους εμείς εκεί δεν ήμασταν για να πάρουμε την θέση κάποιου, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει.

Ο Τζέιμς και ο Νίκος, λοιπόν, εχθές είχαν έναν παραπάνω λόγο να το ζήσουν παραπάνω, για την Άννα Μαρία ρε γαμωτό! Έτσι διασκέδασαν, χόρεψαν, ήπιαν.... μέχρι τελικής πτώσεως!

Ο Νίκος Μπάρτζης, μάλιστα, την έφαγε την τούμπα του την ώρα που τραγουδούσε η Νικολέτα και... έγινε viral στο διαδίκτυο!

Η τούμπα του Νίκου Μπάρτζη

Πολλοί έκαναν λόγο για... σουρωμένες καταστάσεις, στο twitter, που ξέρετε πως δεν αφήνουν ποτέ κάτι να πέσει κάτω...

Μπάρτζης Survivor

Μπάρτζης Survivor τούμπα

Μπάρτζης Survivor  twitter

Μπάρτζης Survivor μεθυσμένος

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως σήμερα... έχουμε επιστροφή στην κανονικότητα και η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά με αγώνισμα ασυλίας! Ήδη το Youweekly.gr σας έχει γράψει ποια ομάδα κερδίζει και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ!