Survivor 4: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι - «Ήταν ασέβεια προς τους τηλεθεατές»

«Έχεις μία οδοντογλυφίδα στο στόμα σου και έχεις αυτή τη συμπεριφορά;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι - «Ήταν ασέβεια προς τους τηλεθεατές»

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 30/3 επεισόδιο του Survivor 4, αφού για ακόμη μια φορά όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας εκνευρίστηκαν με τον Τριαντάφυλλο και του συμπεριφέρθηκαν - όπως αρκετές εκπομπές σχολίασαν - με πολύ ειρωνικό τρόπο. Ο δε Γιώργος Λιάγκας που βλέπει το ριάλιτι έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι.

Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε πως ο Ντάφυ, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του, καθώς τους εξόργισε όταν τους είπε να βγουν μαζί του στον ντάκο προκειμένου να αναμετρηθούν.

Ο τραγουδιστής που έχει το δικαίωμα για τις επόμενες δυο ημέρες να μην αγωνιστεί, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι του, ειδικά, όταν ζήτησε τη γνώμη των συμπαικτών του... δημιουργήθηκε πανικός.

Για αυτό το λόγο έγινε έξαλλος ο Λιάγκας με τον Κόρομι στο Survivor 4

Το συγκεκριμένο απόσπασμα λοιπόν, πρόβαλλαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως τον εκνεύρισε πολύ η συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι που μιλούσε με ένα ξυλάκι στο στόμα.

«Ήταν προκλητικός! Ήταν ασέβεια προς τους τηλεθεατές και με εκνεύρισε… Εσύ, ρε Φαίη όταν είσαι με την παρέα σου, έχεις μία οδοντογλυφίδα στο στόμα σου και έχεις αυτή τη συμπεριφορά; Είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είναι το βράδυ να βγούμε έξω να εξηγηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ο Λιάγκας είναι έξαλλος και με τον Παύλο Γαλακτερό

Όλες τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 σχολίασαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να ρίχνει τα καρφιά του και στον Παύλο Γαλακτερό και στην στάση του.

Αφορμή στάθηκε η κίνηση του να πει πως και να νικούσε ο Τριαντάφυλλος στο αγώνισμα θα τον ψήφιζε. Ενώ, ήταν γενικά πολύ αρνητικός απέναντι του και τον ειρωνευόταν, μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Επειδή λέγατε όλοι για τον φοβερό και τρομερό γιο του Γαλακτερού. Ορίστε ο γιος του Γαλακτερού. Δεν κατάλαβα τώρα. Εγώ αυτό που βλέπω λέω. Εμένα πολύ ασεβής μου φάνηκε ο γιος του Γαλακτερού. Η εξέλιξη αυτού του ανθρώπου που του λέγατε μπράβο... Δε μου άρεσε πως σχολιάζει τον Τριαντάφυλλο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Λέτε να έχουνε απάντηση από την οικογένεια του;