Survivor 4: Έξαλλη η Σκορδά με την βρισιά που ακούστηκε - «Δεν τη λες αυτή τη λέξη»

«Την έβρισε πολύ άσχημα την Μαριάνθη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλη η Σκορδά με την βρισιά που ακούστηκε - «Δεν τη λες αυτή τη λέξη»

Μετά την Κατερίνα Καινούργιου, έξαλλη έγινε και η Φαίη Σκορδά με αφορμή τον τσακωμό της Μαριάνθης με την Νικολέτα, αλλά και την βρισιά που ακούστηκε προς την καπετάνισσα στο Survivor 4 χθες 31/3.

Στο Πρωινό, πρόβαλαν απόσπασμα από τον καβγά τους αλλά και τη στιγμή όπου η Χριστίνα είπε μπροστά από τις κάμερες τον χυδαίο χαρακτηρισμό της Καρολίνας στην Μαριάνθη.

Όσα είπε η Σκορδά για την βρισιά που ακούστηκε στο Survivor 4

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, ξέσπασε λέγοντας πως τέτοιες λέξεις δεν λέγονται σε καμία περίπτωση και αν όντως το είπε η Καρολίνα, τότε την έβρισε πολύ άσχημα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ακούστηκαν πολλά. Δηλαδή αν ισχύει αυτό που είπε η Χριστίνα ότι η Καρολίνα την είπε... μια βρισιά με τέσσερα γράμματα. Την έβρισε πολύ άσχημα, δεν τη λες αυτή τη λέξη. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ο Λιάγκας από την άλλη έγινε έξαλλος με τον χαρακτήρα του Κόρο στο Survivor

Χαμός επικράτησε στο 30/3 επεισόδιο του Survivor 4, αφού για ακόμη μια φορά όλοι οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας εκνευρίστηκαν με τον Τριαντάφυλλο και του συμπεριφέρθηκαν - όπως αρκετές εκπομπές σχολίασαν - με πολύ ειρωνικό τρόπο. Ο δε Γιώργος Λιάγκας που βλέπει το ριάλιτι έγινε έξαλλος με την συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι.

Για την ιστορία να σας υπενθυμίσουμε πως ο Ντάφυ, πριν ξεκινήσει το αγώνισμα τσακώθηκε με τους συμπαίκτες του, καθώς τους εξόργισε όταν τους είπε να βγουν μαζί του στον ντάκο προκειμένου να αναμετρηθούν.

Ο τραγουδιστής που έχει το δικαίωμα για τις επόμενες δυο ημέρες να μην αγωνιστεί, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι του, ειδικά, όταν ζήτησε τη γνώμη των συμπαικτών του... δημιουργήθηκε πανικός.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα λοιπόν, πρόβαλλαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως τον εκνεύρισε πολύ η συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι που μιλούσε με ένα ξυλάκι στο στόμα.

«Ήταν προκλητικός! Ήταν ασέβεια προς τους τηλεθεατές και με εκνεύρισε… Εσύ, ρε Φαίη όταν είσαι με την παρέα σου, έχεις μία οδοντογλυφίδα στο στόμα σου και έχεις αυτή τη συμπεριφορά; Είναι συμπεριφορά ανθρώπου που είναι το βράδυ να βγούμε έξω να εξηγηθούμε», είπε χαρακτηριστικά.