Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας υπεύθυνη για την αλλαγή στις ομάδες;

Η επιμονή της να μιλήσει στην κόρη της ανάγκασε τον Ατζούν να ανακατέψει τα τραπουλόχαρτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας υπεύθυνη για την αλλαγή στις ομάδες;

Το Youweekly.gr είναι εδώ πρώτο σε όλα και ειδικά όσον αφορά το Survivor! Από την πρώτη στιγμή σας αποκαλύψαμε πρώτοι, πως θα πάνε οι νέες ομάδες και στο χθεσινό επεισόδιο επιβεβαιωθήκαμε 100%! Πέραν τούτου, φέραμε στο φως και έναν από τους λόγους που η παραγωγή πήρε την απόφαση να ανακατέψει πάλι τους παίκτες.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο, όμως, αποφασίσαμε να το ψάξουμε λίγο περισσότερο και μάθαμε πως φημολογείται έντονα ότι η οικογένεια της Μαριαλένας ήταν η αιτία να δούμε την αλλαγή αυτή, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Λίγο καιρό πριν, όσοι μας διαβάζετε θα θυμάστε πως πρώτοι είχατε ενημερωθεί από το Youweekly.gr πως η μητέρα της Μαριαλένας προσπαθούσε να βρει τρόπο μέσω της παραγωγής να επικοινωνήσει με την κόρη της, πρώτον γιατί ήθελε να την ρωτήσει και να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και δεύτερον γιατί ήθελε να γνωρίζει το παιδί της πως ο πατέρας της με όλα αυτά που προβάλλονται έχει στεναχωρηθεί πολύ και η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί.

Η επικοινωνία αυτή, με τα πολλά, έγινε και σας είχαμε αποκαλύψει επίσης τι είπαν οι δυο τους, καθώς μίλησαν και για τον Σάκη και την σχέση που έχουν.

Πως εμπλέκεται η μητέρα της Μαριαλένας με την αλλαγή ομάδων του Survivor

Survivor 4 Μαριαλένα

Μετά την χθεσινή, ωστόσο, ανακατανομή των ομάδων, φημολογείται έντονα το γεγονός πως η μητέρα της Μαριαλένας και όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε, ανάγκασε τον Ατζούν να απομακρύνει τον Σάκη από την κόρη της για να μην αποχωρήσει εντελώς...

Άλλωστε η μαμά της έχει δείξει ιδιαίτερη αδυναμία στον Γιώργο Λιβάνη, τον νυν της Μαριαλένας...

Εμείς, βέβαια, το θεωρούμε λίγο ακραίο όλο αυτό... Εσείς;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!