Survivor 4 - Κοψιδάς: «Με τον Τριαντάφυλλο έχουν γίνει σοβαρά πράγματα για τα οποία δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε»

«Έχει πει και έχει κάνει σοβαρά πράγματα τα οποία γνωρίζουμε δέκα άτομα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κοψιδάς: «Με τον Τριαντάφυλλο έχουν γίνει σοβαρά πράγματα για τα οποία δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Κοψιδάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως έγιναν πράγματα πίσω από τις κάμερες για τα οποία δεν επιτρέπεται να μιλήσει.

Ο ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε με την φράση του για τα ριάλιτι μετά την αποχώρησή του που στη συνέχεια προκάλεσε την οργή του Ντάφι, ενώ τόνισε πως δεν είναι λογικό μία ολόκληρη ομάδα να έχει στραφεί εναντίον του Ντάφι και πως προφανώς υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει το κοινό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά για τον Τριαντάφυλλο και το Survivor 4

«Η τακτική του Τριαντάφυλλου που την κάνει εδώ και μήνες, πως ότι δεν είναι καταγεγραμμένο στις κάμερες είναι σαν να μην συμβαίνει και μετά λέει είπα εγώ αυτή την λέξη; Αυτό έχει συμβεί σε πολλά πράγματα τα οποία ήταν εκτός κάμερας και δεν τα έχει δει ο κόσμος.

Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτά. Είναι όμως λογικό 9 άνθρωποι να είναι εναντίον ενός; Είναι πράγματα αρκετά σοβαρά που δεν μας επιτρέπει η παραγωγή να μιλήσουμε για αυτά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν θέλει να εκτονωθεί η ένταση και την διατηρεί. Έχει πει και έχει κάνει σοβαρά πράγματα που δεν μπορώ να πω και τα γνωρίζουμε 10 άτομα, τον κοιτάνε στα μάτια και λέει ψέματα. Επιλέγει να μην ζητήσει συγνώμη και αυτό τους εξαγριώνει όλους.

Αυτό που είπα για το ριάλιτι, γιατί το ριάλιτι σημαίνει πραγματικότητα αν το μεταφράσουμε, εμένα μου ζήτησαν να είμαι ο εαυτός μου όταν μπήκα και αυτό έκανα, δεν μπήκα για να βάλω φιτιλιές και να δημιουργήσω τσακωμούς», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θυμώσαμε με αυτό! Του δώσαμε ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη»

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για τον Τριαντάφυλλο και την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα τους πριν ο ηθοποιός αποχωρήσει από το Survivor 4.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος άντρας που πήρα από την ομάδα μου στους Κόκκινους. Ήμασταν κοντά και στην πορεία υπήρξε μια μεταστροφή που τα άλλαξε όλα. Είχε από την αρχή του παιχνιδιού ένα σκεπτικό το οποίο ήταν βασισμένο στο εξής. Ότι δεν έχει καταγραφεί στην κάμερα, είναι σαν να μην έχει γίνει. Το χρησιμοποιούσε αυτό συνέχεια και το έλεγε συνεχώς».

«Αυτό για μένα δείχνει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο και στην αρχή όλοι θυμώσαμε με αυτό αλλά του δώσαμε πολλές ευκαιρίες να ζητήσει συγνώμη. Το να σε κοιτάζει κάποιος στα μάτια και να σου λέει ψέματα, σε κάνει στην αρχή να θυμώνεις και αμέσως μετά σε μένα προσωπικά ήρθε μια απογοήτευση και μια στεναχώρια» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Και ολοκλήρωσε: «Ένας άνθρωπος, ο οποίος είχα επενδύσει και περνούσαμε καλά, ξαφνικά με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε τόσο εύκολα ψέματα...Με στεναχώρησε πολύ και με απογοήτευσε».