Survivor 4: Η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου μιλάει για πρώτη φορά

Ο Τριαντάφυλλος είναι άνθρωπος που τον έχει πετύχει στην φλέβα. Ο Κώστας δεν μπορεί τους λουφαδόρους"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η σύζυγος του Κώστα Παπαδόπουλου μιλάει για πρώτη φορά

Η εκπομπή Ευτυχείτε που δίνει και παίρνει κάθε μέρα με θέματα Survivor - και λογικό μετά την συμφωνία που έχει κάνει με τον ΣΚΑΙ - το πρωί της Δευτέρας πρόβαλε συνέντευξη από την γυναίκα του Κώστα Παπαδόπουλου!

Η σύζυγός του, Μαρίνα, αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα του παίκτη αλλά και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τις έντονες λογομαχίες που έχει αυτός με τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις της γυναίκας του Κώστα Παπαδόπουλου

"Προς τιμήν του φτιάξαμε ένα γλυκό που λέγεται Survivor κι έχει μέσα τροπικά φρούτα και καρύδα. Ο σύζυγός μου γενικά είναι απρόβλεπτος. Είχε ξανακάνει αίτηση, είναι η τρίτη φορά τώρα. Είμαστε από το 2002 μαζί με τον Κώστα. Τα παιδιά τον αγαπάνε πολύ και είναι περήφανοι. Θέλουν να αγωνίζεται και να προσπαθεί να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Ο Τριαντάφυλλος είναι άνθρωπος που τον έχει πετύχει στην φλέβα, δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που δεν προσπαθούν, κάθονται. Είναι άνθρωπος που δεν μπορεί τους λουφαδόρους. Μπορεί στο παιχνίδι να έχει βγει κάποιες φορές εκτός ελέγχου. Στεναχωριέμαι αλλά δεν το παίρνω και κατάκαρδα."

Τι ψιθύρισε ο Κώστας στο αυτί της Χριστίνας λίγο πριν αποχωρήσει;

Έχουμε δει στο φετινό Survivor ότι τελικά πολλοί από τους παίκτες γνωρίζονταν πριν μπουν στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα την σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη Κατσούλη, η οποία και έχει φουντώσει ξανά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ένας παίκτης που δεν έχει περάσει απαρατήρητος μέσα Survivor! Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως γνώριζε πριν από το ριάλιτι τον Αλέξη Παππά και φαίνεται πως αυτό ισχύει και για την περίπτωση της Χριστίνας Κεφαλά.

Λοιπόν έχουμε και λέμε! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Χριστίνα Κεφαλά είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor, τότε η παίκτρια της μπλε ομάδα, αφού ευχαρίστησε τους πάντες, χαιρέτισε έναν προς έναν τους συμπαίκτης της! Όταν έφτασε στον Κώστα, εκείνος της είπε στο αυτί να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!