Survivor 4 - trailer 18/4: Παππάς για Τζέιμς - «Δεν θα ησυχάσω εάν δε φύγει»

«Θα του κάνω μια πρόταση που θα ανατρέψει τα πάντα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - trailer 18/4: Παππάς για Τζέιμς - «Δεν θα ησυχάσω εάν δε φύγει»

Απόψε 18/4 το Survivor 4 επιστρέφει και όπως κάθε φορά θα είναι γεμάτο εντάσεις, αφού με το "καλησπέρα" ο Αλέξης Παππάς θα πετάξει τα "καρφιά" τους προς το Τζέιμς Καφετζή. Οι δυο αντίπαλοι έχουν μεγάλη κόντρα, με τον ηθοποιό ουκ ολίγες φορές να του έχει επιτεθεί λεκτικά σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Έχοντας δει πως δεν μπορεί να τον πειράξει βάζοντας στην μέση τον Ηλία Μπόγδανο μετά τον άγριο τσακωμό τους, αποφασίζει να του επιτεθεί στα ίσια! Όπως βλέπουμε από το trailer και ο Τζέιμς Καφετζής έχει ξεκινήσει να κάνει ειρωνικά σχόλια προς τον Αλέξη Παππά μιλώντας στις κάμερες για το μυαλό του!

Από την άλλη ο ηθοποιός, για ακόμη μια φορά δηλώνει πως ο στόχος του είναι ο Τζέιμς να φύγει από το παιχνίδι. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως θα του κάνει μια πρόταση, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, με το ύφος του να είναι γεμάτο νόημα.

Το αγώνισμα επάθλου του Survivor 4

Survivor 4 trailer 18/4

Από την άλλη, όσον αφορά το αγώνισμα θα είναι ίσως από τα πιο δύσκολα που έχουμε δει μέχρι σήμερα και πολλοί παίκτες και των δυο ομάδων θα καταρρεύσουν από την κούραση.

Συγκεκριμένα, στις πλάτες τους θα πρέπει κρατώντας μια ράβδο να κρατήσουν όσα περισσότερα σακίδια με βάρος μπορούν! Τα πρόσωπα τους θα γίνουν κατακόκκινα, αρκετοί θα πέσουν κάτω και άλλοι θα πανηγυρίσουν έξαλλα!

Από το trailer βλέπουμε πως σίγουρα μία νίκη θα πάρουν ο Γιώργος Κόρομι, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελένη Χαμπέρη!

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει!

Αυτό είναι το trailer του Survivor 4