Survivor 4 - Ελευθερία Ελευθερίου: Βίντεο από την υποδοχή της οικογένειας της στο σπίτι

Τεράστια η συγκίνηση της! Έκλαιγε στο πάτωμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ελευθερία Ελευθερίου: Βίντεο από την υποδοχή της οικογένειας της στο σπίτι

Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου, με την οικογένεια και τους φίλους της να την υποδέχονται στο σπίτι της.

Μετά από σχεδόν 4 μήνες, η πρώην παίκτρια του Survivor έφτασε στην χώρα μας, πλήρως ανανεωμένη και μαυρισμένη, υιοθετώντας τα κλασικά κοτσιδάκια με ράστα.

Η οικογένεια και οι φίλοι της δεν θα μπορούσαν παρά να της ετοιμάσουν μια έκπληξη για το καλωσόρισμα, για αυτό και μαζεύτηκαν στο σπίτι της! Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της αλλά και την συγκίνηση της μόλις ανταμώθηκε με τους δικούς της ανθρώπους, με την ίδια μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα στο πάτωμα!

Το βίντεο με την υποδοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου

Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει

Η αποχώρηση από το Survivor της Ελευθερίας Ελευθερίου χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως την πιο όμορφη μέχρι στιγμής στο φετινό παιχνίδι.

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τραγούδησαν έχοντας αγκαλιά την Ελευθερία, έκλαψαν και την χαιρέτησαν ο καθένας ξεχωριστά.

Κάτι που, όμως, έγινε από λίγους αντιληπτό ήταν η ατάκα που είπε στο αυτί του Αλέξη Παππά η Ελευθερία Ελευθερίου την στιγμή που τον αποχαιρετούσε.

Ο Αλέξης Παππάς και η τραγουδίστρια παρά τον άσχημο τσακωμό που είχαν τον πρώτο καιρό στο Survivor, στην συνέχεια φαίνεται να ήρθαν αρκετά κοντά μεταξύ τους και μάλιστα προς το τέλος κατηγορήθηκε από πολλούς η Ελευθερία πως είχε γίνει το... εκτελεστικό όργανο του ηθοποιού στις κομπίνες του.

Λίγο πριν κλείσει για πάντα την πόρτα του Άγιου Δομίνικου πίσω της η Ελευθερία Ελευθερίου ο ένας πήρε αγκαλιά τον άλλο και η τραγουδίστρια του είπε στο αυτί χαρακτηριστικά "Τελείωσε τον Τζέιμς" με τον Αλέξη Παππά εκείνη την στιγμή να γελά χαμηλόφωνα.

Να υπενθυμίσουμε πως η διαμάχη μεταξύ του Τζέιμς και της Ελευθερίας ξεκίνησε από τότε που η τραγουδίστρια αποφάσισε να πλησιάσει ξανά τον Αλέξη παρά τις όσες κατηγορίες της είχε ρίξει... Κάτι που βρήκε αντίθετο τον Τζέιμς και τότε είχε γίνει ένας μεγάλος καυγάς προσπαθώντας να της εξηγήσει πως δεν είναι καλό αυτό που κάνει, κάτι που όπως φαίνεται δεν κατάλαβε ποτέ η Ελευθερία.