Survivor 4: Ο Μπάρτζης "επιτέθηκε" στον Σάκη μετά τον αγώνα ασυλίας!

"Δεν θα έπρεπε να νιώθεις άσχημα αφού είπες πως θες να ψηφιστείς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Μπάρτζης

Λίγο μετά τη νίκη των Μπλε στο σημερινό αγώνισμα της πρώτης ασυλίας ξεκίνησαν και πάλι τα παρατράγουδα!

Αυτή τη φορά Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης διαπληκτίστηκαν καθώς ο Σάκης είπε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι για τη νίκη των Μπλε και πως θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο το βράδυ και να αλληλοψηφιστούν πράγμα το οποίο δεν του αρέσει καθώς έχουν έρθει πολύ κοντά με όλους τους παίκτες!

Ο Νίκος τότε πήρε το λόγο και του έκανε μια επίθεση καθώς πριν από λίγο είπαν πως θα ψηφιστεί και ο Σάκης και ο Νίκος σε περίπτωση που χάσουν οι Μπλε, και πως δεν θα είναι δύσκολο να ψηφίσουν αφού έτσι τα έχουν κανονίσει, με τον Σάκη να του απαντά λέγοντας πως έτσι είναι σαν να του λέει ο Νίκος πως αύριο θα χάσουν επίτηδες για ψηφιστεί ο ίδιος!

Όσα ειπώθηκαν από τον Νίκο και το Σάκη

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils