Survivor 4: Η ανάρτηση της Ελευθερίου μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

"Το να είσαι αληθινός για κάποιους είναι σκληρό. Δυο μήνες τώρα..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση της Ελευθερίου μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor είδαμε τον Αλέξη Παππά να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο αξιοπρεπέστατα, παρά τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων του που εξόργισαν μάλιστα το τηλεοπτικό κοινό...

Η Ελευθερία Ελευθερίου που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα δεν γινόταν να μην στηρίξει τον καλό της φίλο! Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δήλωσε πως είναι στο πλευρό του και άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν διπρόσωπα άτομα που έχουν παραμείνει μέσα...

Το μήνυμα στήριξης της Ελευθερίου στον Αλέξη Παππά

“To να είσαι αληθινός για κάποιους είναι σκληρό… Οι συμπεριφορές τους πίσω από τις κάμερες διαφέρουν. Δυο μήνες τώρα είχανε την εμμονή να σε διώξουν και το κατάφεραν. Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν. Έπαιξες δίκαια και έπαιξες σκληρά”.

Ελευθερίου για Survivor αποχώρηση Αλέξη Παππά

"Τον Αλέξη τον ήξερα πριν το παιχνίδι. Έχει σχέση και μου είπε να της πω..."

Μετά την επιστροφή της στην Αθήνα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) η Ελευθερία Ελευθερίου παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκηνικό που είχε προκληθεί με τον Αλέξη Παππά.

"Τον Αλέξη έτυχε να τον γνωρίζω πριν το παιχνίδι από την καλή μου φίλη και μάλιστα πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο του είχε ζητήσει να με προσέχει. Μου είχε δώσει όλο το δικαίωμα η φίλη μου να νιώθω ότι έχω μια ασφάλεια.

Κάποιοι άλλοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα το έλεγε αυτό γιατί οι προθέσεις μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως το παρεξήγησε κι αυτός το ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του.

Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Αλέξη, ο Αλέξης είναι σε μια σχέση και μου είπε ότι αν καταφέρεις να της μιλήσεις να της στείλεις την αγάπη μου κι ότι την σκέφτομαι. Δεν παίζει καμία στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι οδηγεί τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως έχουν τα γεγονότα.