Survivor 4: Βίντεο ντοκουμέντο από την audition - Τι είχε συμβεί με τον Τζέιμς

Αποκάλυψη για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βίντεο ντοκουμέντο από την audition - Τι είχε συμβεί με τον Τζέιμς

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η εκπομπή Ευτυχείτε για ένα παρασκήνιο που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο, τότε που γίνονταν οι auditions για το Survivor 4!

Αυτές τις ημέρες όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς οι φανς του ριάλιτι, η παραγωγή ξεκινάει να φέρνει πάλι στο επίκεντρο τον Τζέιμς Καφετζή, με αποκορύφωμα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Φέρνει δηλαδή σαν πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που μπήκε... τελευταία στιγμή στο Survivor!

Τι συνέβη με τον Τζέιμς στις auditions του Survivor

Για την ακρίβεια η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως στην τελευταία audition ο Τζέιμς Καφετζής δεν πήρε το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο κι αφού γύρισε σπίτι του κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του για να επιστρέψει στο νησί του, την Ρόδο, το τηλέφωνό του χτύπησε και του είπαν ότι τελικά θα μπει στον Άγιο Δομίνικο!

Ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την διαδρομή αυτή!

Δείτε βίντεο από τις auditions που είναι και οι υπόλοιποι παίκτες:

Ποιον δίνει ο Παύλος Γαλακτερός απόψε 27/4 υποψήφιο

Στο αποψινό συμβούλιο μπορεί οι Μπλε να πάνε σαν παρατηρητές αφού θα πάρουν την δεύτερη ασυλία αλλά ο Παύλος Γαλακτερός πρέπει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε εχθές, κερδίζοντας την ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ξέρετε πως πέφτουν πάντα μέσα, ο 24χρονος Παύλος που έχει καταφέρει να επιβιώσει αρκετό καιρό στο νησί κι έχει δυναμώσει αγωνιστικά θα υποδείξει για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τζέιμς Καφετζή!

Survivor 4 spoiler 27/4 ποιον δίνει ο Παύλος Γαλακτερός υποψήφιο

Καλά πήγε αυτό... Ενώ θα υπάρχουν κι άλλοι δυο που θα κάτσουν δίπλα του αλλά από την Κόκκινη ομάδα...