Survivor 4 - Μαριαλένα: «Ο Τζέιμς και ο Νίκος ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης»

Πέταξε ξανά τα «καρφιά» της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μαριαλένα: «Ο Τζέιμς και ο Νίκος ακολουθούν την στρατηγική της θυματοποίησης»

Χαμός έγινε ξανά στην καλύβα των Μπλε με πρωταγωνιστές φυσικά Τζέιμς και Μπάρτζη, για τους οποίους έριξε τα «καρφιά» της η Μαριαλένα.

Η παίκτρια των Μπλε ξεσκέπασε τους δύο παίκτες και την τακτική τους και δήλωσε πως αυτό που κάνουν είναι απλά να ακολουθούν την στρατηγική της... θυματοποιήσης!

Την ίδια στιγμή, η Μαριαλένα ανέφερε πως ποτέ δεν παραδέχονται την συγκεκριμένη τακτική που ακολουθούν και συνεχώς θέλουν να φαίνεται πως δεν φταίνε αυτοί αλλά οι συμπαίκτες τους.

Ο Τζέιμς από την άλλη τους κατηγόρησε πως έχουν στραφεί όλοι εναντίον τους και πως συνεχώς κάνουν φανερή την επιθυμία να φύγουν από το Survivor.

Survivor 4 - Μαριαλένα για Τζέιμς και Νίκο

Βίντεο ντοκουμέντο από την audition - Τι είχε συμβεί με τον Τζέιμς

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η εκπομπή Ευτυχείτε για ένα παρασκήνιο που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο, τότε που γίνονταν οι auditions για το Survivor 4!

Αυτές τις ημέρες όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς οι φανς του ριάλιτι, η παραγωγή ξεκινάει να φέρνει πάλι στο επίκεντρο τον Τζέιμς Καφετζή, με αποκορύφωμα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο. Φέρνει δηλαδή σαν πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που μπήκε... τελευταία στιγμή στο Survivor!

Για την ακρίβεια η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως στην τελευταία audition ο Τζέιμς Καφετζής δεν πήρε το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο κι αφού γύρισε σπίτι του κι άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του για να επιστρέψει στο νησί του, την Ρόδο, το τηλέφωνό του χτύπησε και του είπαν ότι τελικά θα μπει στον Άγιο Δομίνικο!

Ήταν ουσιαστικά ο παίκτης που πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την διαδρομή αυτή!

Δείτε βίντεο από τις auditions που είναι και οι υπόλοιποι παίκτες: