Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Έτσι ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος πριν τις πλαστικές

Καλά ήταν σαν άλλος άνθρωπος

Survivor 4: Έτσι ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος πριν τις πλαστικές
Survivor 02.05.2021 13:28
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 4, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τον χαρακτήρα του και των αγωνιστικών του επιδόσεων. Μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην έχει καταφέρει να φέρει πόντο για την Κόκκινη ομάδα, ωστόσο θεωρείται ένας από τους καλούς παίκτες.

Ο 29χρονος, ωστόσο, έχει συγκινήσει και με την εξομολόγηση που έχει κάνει για την απώλεια του αδερφού του, ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει και δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Βέβαια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει σχολιαστεί έντονα και για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει σε πρόσωπο και σώμα! Χαρακτηριστικά, ανάμεσα στις αλλαγές που έχει κάνει είναι οι κοιλιακοί του. Μπορεί να είναι γενικά ένα παιδί που ασχολείται με τον αθλητισμό, ωστόσο ήθελε να δει ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δυο φωτογραφίες του παίκτη της Κόκκινης ομάδα, που τον δείχνουν να ποζάρει πριν από τις πλαστικές και μπορούμε να πούμε πως η αλλαγή είναι τεράστια!

Έτσι ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος του Survivor 4 πριν από τις πλαστικές επεμβάσεις

Survivor 4 Γιώργος Ασημακόπουλος πριν τις πλαστικές

Αύριο 3/5 ωστόσο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα καταφέρει να κερδίσει πόντο για την Κόκκινη ομάδα με σκοπό να κερδίσουν ασυλία και επικοινωνία; Έχουμε spoiler!

Αυτό είναι το βιογραφικό του Γιώργου Παπαδόπουλου

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατάγεται από την Πάτρα και έχει καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, Κηφισιά και Κέρκυρα. Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Είναι fashion designer. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο SURVIVOR θα του λείψει η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη τραγούδησε Τριαντάφυλλο

Survivor 4 spoiler 3/5: ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τους νικητές του αγωνίσματος

Share