Survivor 4/5 highlights: Το ερωτικό καυγαδάκι Σάκη - Μαριαλένας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4/5 highlights: Το ερωτικό καυγαδάκι Σάκη - Μαριαλένας και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από όλα είχε για ακόμη μια φορά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, από το ερωτικό καυγαδάκι μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη μέχρι και τους υποψήφιους προς αποχώρηση, την ίδια στιγμή που η Ανθή Σαλαγκούδη κάνει τις δικές της αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Αυτά είναι τα 4/5 highlights του Survivor 4

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς θα θέλει να χάσουμε για να βγει ο Παύλος στον τάκο"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το που ξεκίνησε το επεισόδιο του survivor δεν δίστασε να..."στάξει το φαρμάκι της" για τον Τζέιμς και τον Νίκο, τον οποίο θεωρεί και υποχείριο του φίλου του!

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μπλε συζητώντας με τον Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως σήμερα πιστεύει ότι ο Τζέιμς και τα άλλα παιδιά θα θέλουν να χάσουν και την δεύτερη ασυλία για να βγάλουν στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό και να έχουν απέναντί τους έναν Παύλο και όχι έναν Τριαντάφυλλο ή έναν Ασημακόπουλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

"Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πως θα παίξουν", είπε.

Ο Τζέιμς Καφετζής φοβάται ότι θα φύγει από το παιχνίδι

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και δεν έκρυψε το άγχος του, θεωρώντας πως είναι πιθανό αυτή την φορά ο κόσμος να τον διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ροδίτης, βέβαια, έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό με τη στάση του να κερδίσει το λαϊκό έρεισμα. Ποτέ, όμως, δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στον τάκο και ο Τζέιμς για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την ψήφο της μπλε ομάδας.

Ο ίδιος γύρισε στον Νίκο Μπάρτζη, στην επιστροφή στην παραλία, και είπε χαρακτηριστικά πως η τρίτη υποψηφιότητα ίσως να είναι και η... φαρμακερή, με τον κόσμο να τον διώχνει.

Ο Τριαντάφυλλος γύρισε την μπιφτέκα και υποστηρίζει Τζέιμς και Νίκο

Την μεγαλύτερη ανατροπή είδαμε στο επεισόδιο του Survivor με τον Τριαντάφυλλο να γυρίζει την μπιφτέκα και να υποστηρίζει κατά κάποιο τρόπο τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή!

Ο παίκτης των Κόκκινων, ύστερα από την συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του σχετικά με τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο, μίλησε on camera και είπε την δική του άποψη για τον Τζέιμς και τον Νίκο και πως βλέπει εκείνος τα πράγματα!

«Εγώ είδα ότι ο Παύλος στήριξε Κόρο και ο Κόρο θα στηρίξει Παύλο! Που είναι το κακό που υπάρχει μια δυνατή φιλία και ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;». είπε χαρακτηριστικά.

Ασημακόπουλος: "Ο Νίκος είναι το φερέφωνο του Τζέιμς"

Όλη η παραλία φαίνεται πως βάλλει εναντίον του Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκου Μπάρτζη, με τους δύο παίκτες να έχουν μπει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και τους αντιπάλους τους να τους στηλιτεύουν για τη συμπεριφορά τους.

Την επομένη του συμβουλίου, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας συζητούσαν όσα έγιναν στο συμβούλιο, συγχαίροντας τον Παύλο Γαλακτερό για τη συμπεριφορά του και όσα είπε στον Τζέιμς.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, επανέλαβε τη θέση του, μιλώντας για το πόσο κοντά είναι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Λίγο αργότερα, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τη μεταξύ τους συνεννόηση στα συμβούλια, τονίζοντας πως, "όταν ο Τζέιμς χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει, ο Νίκος πετάγεται για να τον βοηθήσει να σκεφτεί, κάνει το φερέφωνο για να πάρει χρόνο ο Τζέιμς"

Έξαλλος ο Μπόγδανος με Τζέιμς και Νίκο! "Πλακώθηκαν" μπροστά σε όλους

Ένα έντονο σκηνικό επικράτησε στη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τζέιμς Καφετζή να «πλακώνονται» μπροστά σε όλους, με τη συμμετοχή και του Νίκου Μπάρτζη σε σημεία.

Ο Ηλίας ξεκίνησε μιλώντας για όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο, επισημαίνοντας πως ο Τζέιμς δε σκέφτεται την ομάδα του και την ασυλία, αλλά το φαγητό και την υποψηφιότητα του Παύλου, κάτι που ο Ροδίτης αρνήθηκε, εξηγώντας πως, σε κάθε περίπτωση, όλοι θα βρεθούν προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια, όμως, ο Νίκος του είπε πως συνεχίζει όσα άφησε ο Αλέξης Παππάς, με τον Ηλία να γίνεται έξαλλος. «Είναι ντροπή σου. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω», του είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, προτού τους διακόψει ο Γιώργος Λιανός.

Άνοιξε τα φτερά του και πάλι ο...γύπας Τζέιμς στο άκουσμα του επάθλου

Στο της Τρίτης (4/5) για το Survivor είδαμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο ασυλίας, που συνοδευόταν και από έπαθλο φαγητού, σε συνδυασμό με μια συνάντηση που... άρεσε στον Τζέιμς Καφετζή.

Ο Γιώργος Λιανός, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε στους παίκτες πως θα συναντούσαν τους παίκτες της ομάδας, που θα επικρατούσε στο αγώνισμα για το τουρκικό Survivor.

Ο Τζέιμς, κάπως έτσι, θυμήθηκε το... καμάκι που είχε κάνει σε Τουρκάλα παίκτρια, έχοντας δεχθεί «άκυρο» λόγω ηλικίας. Αυτό δεν τον έχει αποτρέψει, βέβαια, από να συνεχίσει τις... πτήσεις ως γυπαετός.

Στο άκουσμα του επάθλου, είπε πως θα ήθελε να πάει, αλλά από την άλλη έχει κάποιες εξηγήσεις να δώσει προς Γερμανία μεριά.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης με αρκετά εμπόδια κλήθηκαν να τρέξουν οι παίκτες του Survivor στον αγώνα για το δεύτερο τοτέμ της ασυλίας!

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όμως μία ήταν η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει και αυτή ήταν η Κόκκινη, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 10-2, όπως σας είχαμε ενημερώσει!

Στο τέλος του αγώνα, η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα επειδή "πόνεσε" που έχασε η ομάδα της και ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο πρώτος που έτρεξε να την αγκαλιάσει και να την παρηγορήσει!

Στα μαχαίρια η Μπλε ομάδα! Η γκρίνια και η ένταση μετά την ήττα τους

Στα «μαχαίρια» ήταν οι παίκτες της μπλε ομάδας μετά την κάκιστη απόδοση και την ήττα με 10-2 στο αγώνισμα ασυλίας, με αρκετές «βαριές» εκφράσεις να ακούγονται μεταξύ των «στρατοπέδων» εντός αυτής.

Ο άσχημος τρόπος, με τον οποίο επήλθε αυτή η ήττα, έφερε «τριγμούς» στις τάξεις των «Μπλε», με τους καβγάδες να αρχίζουν ήδη από το στίβο μάχης, όπου στέκονταν και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Κόρομι άρχισαν να τσακώνονται σχετικά με το τι φταίει, επικεντρωμένοι στα ματσαρίσματα, όπου δεν υπάρχει καμία συνεννόηση.

«Είμαστε για τα πανηγύρια», είπε αμέσως μετά στην παραλία ο Νίκος, με τη Μαριαλένα να αναφέρει πως ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς φωνάζουν για την ομάδα τους περισσότερο μηχανικά, παρά επειδή το νιώθουν, για να προσθέσει ο «Κόρο» πως οι δυο τους κάνουν τα πάντα, για να περάσουν στο σημείο, όπου το Survivor γίνεται ατομικό.

Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Σάκη - Μαριαλένα! Τα μούτρα, οι φωνές, τα κλάματα και οι ζήλιες

Μάρτυρες ενός ακόμη καβγά μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη γίναμε στο Survivor, με τους δυο τους να μην κρύβουν τα νεύρα τους, καθένας για το δικό του λόγο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, από την νίκη της κόκκινης ομάδας, με ένα μέρος του επάθλου να αφορά ένα πάρτι με Τούρκους συμπαίκτες τους. Αυτά είναι πράγματα, που δεν αρέσουν στη Μαριαλένα, μιας και δε θέλει να χάνει τον Σάκη από τα μάτια της και, μιλώντας για την ήττα της μπλε ομάδας, ανέφερε φευγαλέα αυτό το κομμάτι του επάθλου.

Την επόμενη ημέρα δεν έκρυψε την κακή της ψυχολογική της κατάσταση και, όταν μίλησε στον Σάκη, εκείνος της φώναξε και σηκώθηκε να φύγει.

Η στάση του αυτή εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τη Μαριαλένα, που άρχισε για ακόμη μια φορά να αμφιβάλλει για τον άνθρωπό της, αν και μάλλον πρόκειται ξανά για κάτι προσωρινό.

Ξεσάλωσαν οι Κόκκινοι στην πούντα Κάνα! Χοροί, τραγούδια και ρούχα 90's

Στο επεισόδιο του Survivor είδαμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο ασυλίας, που συνοδευόταν και από έπαθλο φαγητού, σε συνδυασμό με μια συνάντηση που οι παίκτες που θα κέρδιζαν θα συναντούσαν τους παίκτες της ομάδας, που θα επικρατούσε στο αγώνισμα για το τουρκικό Survivor.

Η Κόκκινη ομάδα λοιπόν που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-2 έναντι των Μπλε, ντύθηκε, στολίστηκε και έφυγε αμέσως για να απολαύσει το έπαθλο στην Πούντα Κάνα!

Εκεί ξεσάλωσαν και λίκνιζαν τα κορμιά τους σε ρυθμούς 90΄s! Φυσικά δεν έλειψε και το τραγούδι από τον Τριαντάφυλλο "Σπάω τα ρολόγια" καθώς και οι αγκαλιές με τους Τούρκους!

Τζέιμς, Νίκος και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας οι Μπλε, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες τις δάδες και κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους!

Ο δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη μετά τον Τζέιμς Καφετζή είναι ο Νίκος Μπάρτζης μιας και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους!

Ο Γιώργος Κόρομι που είχε την ατομική ασυλία έδωσε αναγκαστικά τον Παύλο, αφού δεν υπήρχε κάποιος άλλος παίκτης που μπορεί να ψηφιστεί, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει!

Χαμός και πάλι στο συμβούλιο με τους Μπλε! Τα έβαλαν ξανά με Τζέιμς και Νίκο!

Με το που έφτασαν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού ξεκίνησαν τα παρατράγουδα!

Ο Παύλος Γαλακτερός, μετά τα όσα είπε στο χθεσινό συμβούλιο, τα έβαλε ξανά με τον Τζέιμς Καφετζή και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που τον υπερασπίστηκε όπως πάντα!

Το θέμα τους ήταν τα ματσαρίσματα, για τα οποία δεν συμφωνούν πλέον καθώς οι περισσότεροι είναι παίκτες ψυχολογίας και θέλουν την συμπαράσταση των συμπαικτών τους, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει καθώς ο καθένας βάζει μπροστά το εγώ του και αφήνει πίσω την ομάδα, όπως χαρακτηριστικα είπαν!

Στη συνέχεια η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον κατηγόρησε ξανά για στρατηγική με τον Τζέιμς να γίνεται έξαλλος.

Έπειτα από όλα αυτά ξέσπασε και ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες του για τον λόγο που τους έχουν κάνει στην άκρη και τους έχουν κάνει ξεκάθαρο στόχο τους.

«Τι, μα τι έχω κάνει εγώ κι ο Νίκος και σας έχει πειράξει; Από την αρχή ήμασταν μαζί μία δυάδα, αλλά από την αρχή κάνουμε παρέα οι δύο μας. Δεν πειράξαμε κανέναν. Θέλω να μάθω τι έχω κάνει και και άλλαξε η στάση απέναντί μας».