Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος αλλάζει στάση απέναντι στον Τζέιμς

Τον προσεγγίζει μετά την τελευταία ψηφοφορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος αλλάζει στάση απέναντι στον Τζέιμς

Η μέρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει και τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον στο Survivor 4. Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο για να παραμείνει στο παιχνίδι και θα κάνει τα πάντα για να το υλοποιήσει. Ακόμα και να τα βρει με τον Τζέιμς.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τον τραγουδιστή να έρχεται σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού κοντά με τον ηγέτη της Μπλε ομάδας και αυτό γιατί πάντα βρίσκονταν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η κόντρα τους κορυφώθηκε, όταν ο Αλέξης Παππάς πήγε στους Κόκκινους και έγινε ξανά κολλητός με τον Ντάφι.

Η αλλαγή στάσης του Τριαντάφυλλου για τον Τζέιμς στο Survivor 4

Η τελευταία ψηφοφορία άλλαξε τα πάντα. Ο κόσμος έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Τζέιμς μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που φάνηκε και στα έσοδα που έφερε στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τριαντάφυλλος έχει αντιληφθεί ότι σε αντίθεση με τα όσα είπαν οι παίκτες που μπήκαν αργότερα στο παιχνίδι, ο Τζέιμς είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού. Άλλωστε αποτελεί έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Τριαντάφυλλος Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να αφήσει προς το παρόν στην άκρη την κόντρα του με τον Τζέιμς και να τον προσεγγίσει με σκοπό να ακολουθήσουν μαζί το δρόμο για τον μεγάλο τελικό. Ο ίδιος δείχνει να είναι σίγουρος για την επιτυχία του στο παιχνίδι παρά τα όσα δείχνουν οι στατιστικές.

Θα θυμάστε πως πριν από λίγο καιρό, σε έναν καυγά που είχε κάνε με τον Ηλία Μπόγδανο, είπε: «Μόλις πέταξες το εισιτήριό σου για τον τελικό». Τι καλύτερο λοιπόν από το να έχει στο πλευρό του και έναν τόσο ισχυρό σύμμαχό.

Ο Ντάφι ξέρει τι κάνει και η στρατηγική του θα αποδειχθεί... θαυματουργή!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram