Survivor 4 spoiler 11/5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Μακελειό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 11/5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Νέα εβδομάδα για το Survivor και λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό θα συμβούν... τα πάντα! Η πρώτη νίκη άνηκε στους Μπλε, που το βράδυ της Κυριακής κέρδισαν το έπαθλο φαγητού αλλά και την βόλτα στην παραλία Πούντα Κάνα, όπου τα πλάνα εξόργισαν τους τηλεθεατές.

Σήμερα, Δευτέρα 10/5, το ριάλιτι έρχεται με νέο επεισόδιο και πολύ... δυνατό μάλιστα αφού θα γίνει σφαγή ανάμεσα στους παίκτες! Ωστόσο και οι δυο ομάδες θα πάνε δυναμικά στον στίβο μάχης αλλά μόνο μια θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία και σας έχουμε πει ήδη το ποια!

Ένας παίκτης, επίσης, θα πάρει την ατομική ασυλία αλλά και κάποιος ακόμη θα βγει προτεινόμενος. Αφού σας τα έχουμε πει ήδη όλα, λοιπόν, εδώ στο Youweekly.gr για το αποψινό επεισόδιο η πηγή μας το πήγε ένα βήμα πιο πέρα!

Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία στο Survivor αύριο 11/5

Ώρα 13:35 και ξέρουμε ποιος φέρεται να κερδίζει την δεύτερη ασυλία!

Η πίτα αυτή την εβδομάδα θα μοιραστεί καλά και σίγουρα το επεισόδιο της Τετάρτης που θα είναι η αποχώρηση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! Γιατί το λέω αυτό; Γιατί υποψήφιοι προς αποχώρηση θα βγουν κι από τις δυο ομάδες! Σήμερα μπορεί να κερδίζουν οι Κόκκινοι αλλά την δεύτερη ασυλία αύριο 11/5 σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες μας φαίνεται πως την κερδίζουν οι Μπλε!

Δεν είναι επιβεβαιωμένο 100%, αλλά οι φανατικοί αναγνώστες του Youweekly.gr γνωρίζουν πολύ καλά πως η πρώτη μας εκτίμηση δεν πέφτει ποτέ έξω και το οριστικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο! Ωστόσο, εδώ θα είμαστε και αύριο να επιβεβαιώσουμε τα λεγόμενά μας!

Stay tuned!

ΕΓΚΥΡΟ SPOIL 100%! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 11/51

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils