Survivor 4: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τζέιμς Καφετζής

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Έφτασε στην Ελλάδα ο Τζέιμς Καφετζής

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζέιμς Καφετζής, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

Ένα από τα πιο δυνατά φαβορί του φετινού κύκλου έκανε την απόλυτη ανατροπή και ανακοίνωσε πως αποχωρεί με την θέληση του, μια είδηση που σας είχαμε μεταφέρει ήδη εμείς, καθώς οι άνθρωποι μας από τον Άγιο Δομίνικο μας δίνουν πάντα τα πιο έγκυρα spoils.

Ο Ροδίτης λοιπόν παίκτης μπορεί να άφησε πίσω του τον Νίκο Μπάρτζη με μισή καρδιά, ωστόσο και θα δούμε και αυτόν να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Προς το παρόν όμως, ο Τζέιμς έφτασε στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Φωτογραφίες του Τζέιμς Καφετζή από το αεροδρόμιο

 Survivor 4 Έφτασε στην Ελλάδα ο Καφετζής

 Survivor 4 Έφτασε στην Ελλάδα ο Τζέιμς

 Survivor 4 Έφτασε στην Ελλάδα ο Τζέιμς Καφετζής

Τι συνέβη με την αμοιβή του Τζέιμς μετά την οικειοθελή αποχώρησή του

Όπως σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά στο Youweekly.gr ο λόγος που ο Τζέιμς αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι επειδή η παραγωγή πήρε την απόφαση, αφού βλέπει πως το παιχνίδι χτυπάει κόκκινο στην τηλεθέαση, να του δώσει μια παράταση 40 ημερών. Δηλαδή να τελειώσει πιο αργά.

Όταν αυτό ανακοινώθηκε στους παίκτες ο Τζέιμς δεν συμφώνησε και γι' αυτό έφυγε! Ο Ατζούν, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ρήτρα με τα χρήματα γιατί στο συμβόλαιο αναγράφεται ξεκάθαρα η ημερομηνία που το παιχνίδι θα λήξη. Εφόσον ήταν δική τους απόφαση να το παρατείνουν δεν μπορούσαν να του κάνουν κάτι.

Γι' αυτό άλλωστε ο Ατζούν αποφάσισε να κάνει αυξήσεις στις αμοιβές μέχρι και 100%... Για να μη σηκωθούν και φύγουν όλοι.

Όσο για την αμοιβή του, οι πρώην Μαχητές ή όσοι δεν θεωρούνται επώνυμοι, παίρνουν χρηματικά ποσά που κυμαίνονται από 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ειδικότερα, ο Τζέιμς έχει συγκεντρώσει 20.000 ευρώ με αμοιβή 1.000 ευρώ εβδομαδιαίως.