Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Νικητές οι μπλε

Με σκορ 10-9

Survivor 4: Νικητές οι μπλε
Survivor 17.05.2021 00:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Έναν διαφορετικό αγώνα επάθλου παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, μιας και οι δύο ομάδες διαμορφώθηκαν ξανά από την αρχή, με αφορμή την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Πλέον το παιχνίδι έγινε ατομικό και ανά δύο εβδομάδες θα διαμορφώνονται εκ νέου τόσο οι αρχηγοί όσο και οι δύο ομάδες. Αυτή τη φορά, αρχηγοί ήταν η Καρολίνα και ο Ηλίας με τους δύο παίκτες να επιλέγουν αντίστοιχα τα ατόμα που θέλουν για τις ομάδες τους -δείτε εδώ ακριβώς πως έχουν διαμορφωθεί-.

Μετά λοιπόν από έναν δύσκολο αγώνα, η ομάδα που κατάφερε να ανατρέψει εντελώς το σκορ και να κερδίσει σημειώνοντας το σκορ 10-9 ήταν η Μπλε Ομάδα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

«Όταν ήρθαν καινούργιοι παίκτες είπαν στον Τζέιμς ότι ήταν ο πιο μισητός»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family και αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία που απέκτησε από το Survivor.

Ο ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε τόσο στον Τζέιμς -που έφτασε χθες στην Ελλάδα-, όσο και σε μερικούς ακόμη συμπαίκτες του.

“Ο James δεν είχε κατηγορήσει κανέναν, δεν έχει βρίσει ποτέ κανέναν, από εκεί φαίνεται το ήθος του. Όταν ήμουν στην κόκκινη ομάδα, από την υποομάδα του Παππά ξεκίνησε όλος ο πόλεμος εναντίον του. Όταν ήρθαν καινούργιοι παίκτες του είπαν ότι ήταν ο πιο μισητός, αυτό πίστευε μέσα, αυτός τώρα κατάλαβε ότι δεν ίσχυε. Φανταστείτε τώρα πόση αγάπη έχει εισπράξει τώρα και πως ένιωσε με αυτή την υποδοχή.

Τον έβλεπαν ανταγωνιστικά, ξεχώριζε. Ο Νίκος είναι ένα αυθεντικό και καλό παιδί, δε θα αντέξει χωρίς τον Τζέιμς, είναι ένας αυθεντικός φίλος. Έχει και το πρόβλημα υγείας με τα πόδια του, στο συμβούλιο δε μπορούσε να περπατήσει. Αυτό θα τον οδηγήσει στην αποχώρηση. Θα πάει να βρει τον φίλο του. Ο Τζέιμς θα στεναχωρηθεί αν φύγει ο Νίκος, ήταν μαζί από την πρώτη μέρα.

Η Μαριαλένα είναι αληθινό λιοντάρι, πολύ καλό κορίτσι, την αγαπώ πολύ, πολύ δυναμική. Δε θα κάνει τίποτα με τον Σάκη. Και εσείς αν ήσασταν εκεί και είχατε έναν κύριο να σας προσφέρει τα πάντα τι θα κάνατε; Έχει την ψυχραιμία τόσους μήνες να μην προσβάλλει το όνομά της. Αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της έξω δε θα κάνει κάτι με τον Σάκη. Την συνοδεύει να πάει τουαλέτα και κάνουν 20 λεπτά να έρθουν πίσω, εκεί δε ξέρω τι γίνεται”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τι συνέβη την ώρα που άνοιξε skype η σύντροφος του Παππά με την εκπομπή Ευτυχείτε

Survivor 4 - αποκλειστικό: Η Χριστίνα Κεφαλά στο πλευρό του Γιώργου Λιβάνη

Share