Survivor 4 Highlights (18/5): Οι εντάσεις με τον Ασημακόπουλο, η στρατηγική του Ντάφι και οι νέοι υποψήφιοι

Έγινε χαμός χθες στον Άγιο Δομίνικο και σας τα έχουμε όλα εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Highlights (18/5): Οι εντάσεις με τον Ασημακόπουλο, η στρατηγική του Ντάφι και οι νέοι υποψήφιοι

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τις εντάσεις που συνέβησαν με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, στην στρατηγική του Τριαντάφυλλου και στους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Αυτά είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Τριαντάφυλλος για Ασημακόπουλο: "Είναι ντροπή του!"

Έξαλλοι ήταν στο Survivor ο Τριαντάφυλλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου να υποδείξει ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη μαζί με τον τραγουδιστή, θεωρώντας την πράξη του ντροπιαστική.

Οι δύο παίκτες, όπως και ο Σάκης, ήταν εκνευρισμένοι με την επιλογή αυτή του Ασημακόπουλου, που διάλεξε να ανακατέψει την τράπουλα και φαίνεται πως πέτυχε το σκοπό του.

Εξαιτίας αυτού του εκνευρισμού, φυσικά, δε σταμάτησαν να συζητούν το θέμα το ίδιο βράδυ στην παραλία, με τον «Ντάφυ» να συνεχίζει την επίθεση και την επόμενη μέρα.

«Είναι ντροπή του. Ας έλεγε, ότι τον ψήφισε, επειδή είναι παικταράς και δε θέλει να τον βρει αγωνιστικά κι εγώ θα τον φιλούσα. Είδαμε για άλλη μια φορά, όμως, ποιος είναι ο Ασημακόπουλος», είπε μπροστά στην κάμερα.

Δίκασε την Μαριαλένα ο Ασημακόπουλος: "Θα μας μιλήσεις εσύ για στρατηγική;"

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος διόλου μετανιωμένος είναι με την απόφασή του να υποδείξει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να αντεπιτίθεται προς όσα λέει εναντίον του η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο ίδιος ήταν ο νικητής στην ατομική ασυλία, με το παιχνίδι να έχει σταματήσει πια να είναι ομαδικό. Αυτή ήταν και η απόλυτα λογική του εξήγηση, λέγοντας πως, από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι ατομικό, τότε μπορεί να ψηφίσει όποιον επιθυμεί, αφού δε θα επηρεάσει την ομάδα του.

Στη συνέχεια, δε, «περιποιήθηκε» τη Μαριαλένα ιδιαιτέρως. «Αυτή θα μας πει για στρατηγική; Αυτή που ψήφιζε τον Τζέιμς, που επίσης της έφερνε φαγητό; Αυτή που έχει κάνει δυάδα με τον Σάκη όπως ο Τζέιμς και ο Σάκης;», ήταν οι ατάκες του.

Σφαγή ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Ασημακόπουλο πριν το αγώνισμα!

Σε μια άγρια κόντρα προχώρησαν λίγο πριν από το ατομικό αγώνισμα του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τους δύο να συνεχίζουν να βρίσκονται υπό ένταση, μετά τις υποψηφιότητες που προέκυψαν στο τελευταίο συμβούλιο.

Ο Ασημακόπουλος χρειάστηκε να παραδώσει πίσω το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, χάρη στο οποίο υπέδειξε ως υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη, με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, όμως, να του επιτίθενται ξανά, αμφισβητώντας τα κίνητρα, υπό τα οποία ψήφισε.

Ο παίκτης της κόκκινης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά, ότι δεν ήθελε να κινδυνεύσουν οι φίλοι του, παραδεχόμενος επιπλέον πως ήθελε να διώξει ένα δυνατό αγωνιστικά παίκτη. «Ποιο είναι το πρόβλημά σου σε όλο αυτό;», είπε στη Μαριαλένα, προσθέτοντας πως αν ο Σάκης κέρδιζε σε ατομική ασυλία, θα ψήφιζε τον Ηλία.

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;»

Η στρατηγική του Τριαντάφυλλου που έβγαλε τους παίκτες εκτός εαυτού

Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως δεν αρκείται στη στρατηγική, που κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου στο Survivor, αλλά ακολουθεί συγκεκριμένη και εντός αυτού, αφού σταμάτησε σε κάποια στιγμή να ανταγωνίζεται τον Σάκη Κατσούλη, περιμένοντάς τον να νικήσει.

Σε μια κίνηση, που αποτελεί εξευτελισμό του fair play και αποθέωση της επίτευξης ενός στόχο με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο, ο τραγουδιστής, που έχει αποφασίσει πια να παίζει στα ατομικά αγωνίσματα, ξεχνώντας τον τραυματισμό του προηγουμένως, έκανε άλλη μια επίδειξη στρατηγικής, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στο συμπαίκτη του να κερδίζει την ασυλία., μετά τον χαμό που έγινε πριν το αγώνισμα για χάρη του.

Ο Σάκης είχε, πριν από το μεταξύ τους αγώνα, τρεις ζωές και ο Τριαντάφυλλος δύο, με τον «Ντάφυ» να μένει με μία.

Το αστείο της υπόθεσης είναι, ότι ο Τριαντάφυλλος φαινόταν να είναι καλός στο στόχο, αλλά χαρακτηριστικά καθυστερούσε, μέχρι ο συμπαίκτης του να τον νικήσει, κάτι που φυσικά σχολιάστηκε στον πάγκο.

Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία

Νικητής στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας του Survivor αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης υπό το καθεστώς του ατομικού παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να είναι υποψήφιος, όμως μπορεί να ψηφίσει και να υποδείξει ακόμα έναν για να βρεθεί μαζί του στον τάκο!

Στον αγώνα, λοιπόν, στην νέα εποχή όπου μπήκε ο τέταρτος κύκλος του Survivor, ο Σάκης ήταν εξαιρετικός.

Αφού πρώτα «ξεπάστρεψε» τους άνδρες, «καθάρισε» και την Ελένη Χαμπέρη, που είχε νικήσει στις γυναίκες, πανηγυρίζοντας την ασυλία, όπως σας είχαμε ενημερώσει ήδη!

"Το παραμυθάκι Μαριαλένας - Σάκη δεν είναι έρωτας, @ρχιδ!@ είναι! Το παίζουν Ευρυδίκη - Βασάλος"

Λίγο μετά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και αφού κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης στο σημερινό επεισόδιο του survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έριξε τα βέλη του!

Ο ίδιος αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον συγκεκριμένο παίκτη και τον κατηγόρησε για αλλαγή συμπεριφοράς μπροστά στις κάμερες!

"Τα παιδιά το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο! Εντάξει αυτός έχει έρθει διαβασμένος, έχει δει τα πάντα και ξέρει κάθε σπιθαμή εδώ πέρα! Εννοείται πως είναι μελετημένος και είναι στρατηγική ο τρόπος που μιλάει! Εγώ του το δίνω, τα κάνει τέλεια όλα! Μπράβο του! Και το παραμυθάκι Μαριαλένα-Σάκη! Τι είναι τώρα αυτό; Έρωτας είναι; Αρχ@@α! Αυτοί θα βγουν έξω και ούτε καν θα μιλάνε! Πάνε να το παίξουνε Βασάλος και Ευρυδίκη! Εντάξει μια φορά γίνεται αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Μαριαλένα και Νικολέτα οι υποψήφιες μαζί με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν και χθες όλοι οι παίκτες για να βγάλουν τους υπόλοιπους υποψηφίους προς αποχώρηση!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση που βγήκε από την κάλπη της Δευτέρας είναι ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Ασημακόπουλος που κέρδισε χθες την ατομική ασυλία, έδωσε τον Σάκη Κατσούλη!

Σήμερα λοιπόν από την κάλπη βγήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης που κατείχε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, έδωσε την Νικολέτα Μαυρίδη, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!