Survivor 4: Γι' αυτό το λόγο είχε απορρίψει την πρόταση από το Bachelor o Αλέξης Παππάς

Είπε το «όχι» και πήρε τη θέση του ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Γι' αυτό το λόγο είχε απορρίψει την πρόταση από το Bachelor o Αλέξης Παππάς

Μπορεί φέτος να μάθαμε για τα καλά τον Αλέξη Παππά μέσα από το Survivor 4, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ένα χρόνο πριν, ο γοητευτικός ηθοποιός είχε δεχθεί πρόταση για να γίνει ο πρώτος Έλληνας Bachelor, στο ριάλιτι του ALPHA που θα ξεκινούσε σε λίγους μήνες.

Ο ίδιος είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους είχε αποφασίσει να πει όχι στην πρόταση που δέχθηκε. Μάλιστα, το όνομά του ακούστηκε και για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του έρωτα.

Τα σχόλια του Αλέξη Παππά για το Bachelor πριν το Survivor 4

«Κι εγώ έτσι άκουσα (ότι θα είμαι ο περιζήτητος εργένης). Έγινε λοιπόν η πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκα. Ο λόγος ήταν γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Θεωρώ ότι η ιδιοσυγκρασία μου δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή αυτή να έχει επιτυχία και έτσι αποφάσισα να μην είμαι εγώ αυτός», είχε πει ο ηθοποιός τον Ιούνιο του 2020.

«Είμαι με ένα Θεό από την Ελλάδα, τον λένε Αλέξη Παππά»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor 4 και από εκείνη τη στιγμή έχει αποφασίσει να ζήσει τον έρωτά του μαζί με την αγαπημένη του, Αλέσια.

Η ίδια, μετά την κοινή ανάρτηση που έκαναν από το Ντουμπάι, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το οποίο εξομολογείται τον έρωτά της για τον ηθοποιό.

«Είμαι με έναν Θεό, έναν Θεό από την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Αλέξης, ναι είμαστε μαζί, δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, θέλω να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος αλήθεια.

Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’αγαπώ. ‘Έβλεπα το Survivor όταν ήταν εκεί ο Αλέξης τώρα δε το βλέπω” είπε στο βίντεο της ενώ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της λέγοντας: “Πότε ανέβασε φωτογραφία μαζί μου; Δεν την έχω δει. Δε ξέρω για τι πράγμα μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.