Survivor 4: Έξαλλος ο Ασημακόπουλος με τον Ντάφυ - «Φύγε να μη σε βλέπω»

Έκανε προσευχές για να φύγει από το Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Ασημακόπουλος με τον Ντάφυ - «Φύγε να μη σε βλέπω»

Στο αμήν έχει φτάσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4. Λίγο πριν το συμβούλιο, έκανε προσευχές για να φύγει από το παιχνίδι μιας και όπως είπε φέρνει μπόλικη αρνητική ενέργεια.

Οι δυο τους πλέον δεν έχουν καμία σχέση και η κόντρα τους έχει κορυφωθεί. Τόσο πολύ που ο Ασημακόπουλος δε θέλει καν να τον βλέπει στο νησί. Ειδικά μετά τον αγώνα επάθλου, ξέσπασε από τα νεύρα του.

Τα σχόλια του Ασημακόπουλου για τον Ντάφυ στο Survivor 4

«Σε λίγο πάμε στο συμβούλιο και εύχομαι Παναγία μου, κάνω το σταυρό μου, να αποφοιτήσει σήμερα ο Τριαντάφυλλος. Με έχει φτάσει έως εδώ. Φύγε από εδώ πέρα να μη σε βλέπω. Δεν αντέχω μου έχεις σπάσει τα νέυρα», δήλωσε χαρακτηριστικά on camera ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ξεσάλωσε ο Ντάφυ στο έπαθλο

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και κάπως έτσι κατάφεραν να πάνε μαζί με τους Τούρκους παίκτες σε μία βίλα στο νησί και να απολαύσουν μία βραδιά οριεντάλ. Όπως ήταν επόμενο, ο Ντάφυ έδωσε ρέστα και ξετρελάθηκε με τις χορεύτριες.

Όπως είπε ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος ενώ χόρευε, φώναζε «Red» δεν αναφερόταν όμως στο χρώμα της ομάδας του αλλά στην χορεύτρια που φόραγε το κόκκινο ρούχο.

Κάποια στιγμή κι εκείνη κατάλαβε ότι φωνάζει ο Ντάφυ, τον πλησίασε και χόρεψαν μαζί. Όσο χόρευε μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φώναζε: «Εσύ θα με χωρίσεις».

Βέβαια αργότερα, μιλώντας στην κάμερα ζήτησε από τη γυναίκα του να μην τον χωρίσει. Όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα της το πει σύντομα και από κοντά!

«Πώς τον παντρεύτηκε η γυναίκα του;»

Μία επική δήλωση έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του μιας και σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου.

Ο παρουσιαστής πιάστηκε από τις δηλώσεις που αρνήθηκε να κάνει η σύζυγός του και αναφέρθηκε στο πώς τα κατάφεραν να παντρευτούν.

«Φαίνεται και μια χαρά γυναίκα, ευγενική, συνεσταλμένη, τι να πει; Τα έχει πει όλα ο άλλος. Πώς τον παντρεύτηκε;», σχολίασε ο Μουτσινάς.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι εκδικητικός σύμφωνα με τον παρουσιαστή, γιατί τον ψήφισε κι εκείνη. «Να φεύγουν ένας ένας, δεν τους μπορώ άλλο, μου κούρασαν».