Survivor 4 Spoiler (6/6): Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που παίρνει την ασυλία

Ήρθαν τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 Spoiler (6/6): Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που παίρνει την ασυλία

To Survivor 4 επιστρέφει αύριο με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο, στο πρώτο επεισόδιο μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο. Το Youweekly.gr κατάφερε για ακόμα μία φορά να εξασφαλίσει τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που θα πάρει την ασυλία.

Τα πράγματα αλλάζουν αυτή την βδομάδα μιας και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Τετάρτης, επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία.

Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία.

Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία στο αυριανό επεισόδιο του Survivor 4

Εμείς μιλήσαμε με Άγιο Δομίνικο αλλά όπως γνωρίζετε τα πράγματα τελευταία είναι λίγο ρευστά με τα spoils που κυκλοφορούν και αυτό γιατί ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να προστατεύσει το ριάλιτι επιβίωσης και τα νούμερα τηλεθέασης τα οποία έχουν διαρκώς πτωτικές τάσεις.

Την Κυριακή λοιπόν, άντρες και γυναίκες θα ριχτούν στη μάχη για την ασυλία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, αυτός που θα αναδειχθεί νικητής δεν θα είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη. Ο Σάκης κέρδισε και την προηγούμενη ασυλία, ενώ όπως είδαμε στο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει ήδη από εχθές, έχει πάρει βαριά την αποχώρηση του Ντάφυ και θέλει να παίξει για εκείνον.

Μπορεί η ψυχολογία του να μην είναι η καλύτερη ωστόσο η ασυλία που θα εξασφαλίσει για τον εαυτό του θα τον προστατεύσει και θα του δώσει το δικαίωμα να διαμορφώσει ο ίδιος το παιχνίδι, καθώς η πρώτη ασυλία είναι και η πιο σημαντική!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram