Survivor 4 - highlights 2/6: Οι εντάσεις, τα καρφιά και τα κλάματα πριν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 2/6: Οι εντάσεις, τα καρφιά και τα κλάματα πριν την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Χθες 2/6 μετά από 11 υποψηφιότητες προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος έφυγε από το παιχνίδι μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού από το Survvior 4. Πριν όμως την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχαμε... πολλά.

Αναλυτικά τα highlights 2/6 του Survivor 4

Μαριαλένα: «Οι Amigos είναι μία μπούρδα και μισή»

Ο «πόλεμος» μεταξύ της «οικογένειας» και των Amigos στο Survivor 4 συνεχίζεται, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν «πυρά», προς το παρόν μπροστά στις κάμερες, και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να χρησιμοποιεί «βαριές εκφράσεις».

Οι δύο υποομάδες του ριάλιτι επιβίωσης δείχνουν να έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα για το ποια από τις δύο αποτελείται από λυκοφιλίες, που στόχο δεν έχουν άλλο από το να διατηρήσουν κάθε παίκτη περισσότερο καιρό στο παιχνίδι, με την τριάδα ειδικά να θεωρεί πως η φιλία των Amigos είναι ψεύτικη.

«Για μένα είναι μια μπούρδα και μισή, δεν υπάρχουν. Φίλος είναι, όταν λες κατάματα και κατάμουτρα ποιο είναι το πρόβλημα και όχι πίσω από την πλάτη του», ανέφερε η Μαριαλένα που δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την υποψηφιότητά της. Από την άλλη πλευρά, οι Amigos συζήτησαν αυτές τις επιθέσεις σε βάρος τους, θεωρώντας πως τίποτα από τους ισχυρισμούς της τριάδας δεν ισχύει.

Η Ελένη «άδειασε» τη Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Σάκη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η παρέα της στο Survivor κάνουν διαρκώς επιθέσεις στους Amigos, στοχεύοντας και στην Ελένη Χαμπέρη, η οποία όμως της απάντησε με τον τρόπο, που έπρεπε σχετικά με τις «λυκοφιλίες».

Η τριάδα των Τριαντάφυλλου, Σάκη και Μαριαλένας επιχερεί με κάθε τρόπο να πλήξει την αντίπαλη πεντάδα και, στο πλαίσιο αυτό, η Μαριαλένα επεσήμανε πως οι Amigos «είναι μια μπούρδα», αλλά η αντίδραση δεν άργησε μπροστά στις κάμερες, ερχόμενη από την Ελένη, που προηγουμένως είχε δει το αληθινό πρόσωπο του Σάκη.

«Εδώ στην κανονική μας ζωή δεν έχουμε οκτώ κολλητούς, πόσο μάλλον στο Survivor. Εδώ έχουμε απλά παρέες, όπως έκανε και η Μαριαλένα, όταν έκανε φιλίες με τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία, πριν έρθει ο Σάκης. Επίσης δεν πρέπει να μιλάει, όταν έχει τη βοήθεια ενός δικού της ανθρώπου», επεσήμανε στην κάμερα... δικάζοντας την αντίπαλό της.

Η Τουρκάλα Αϊσέ ξετρελάθηκε με τον Κόρο

Ξετρελαμένη με τον Κόρο δήλωσε μία παίκτρια του τουρκικού Survivor, η Αϊσέ, η οποία βρέθηκε σήμερα στην ίδια ομάδα με τον παίκτη των Μπλε. Ο παρουσιαστής του τουρκικού ριάλιτι επιβίωσης αποφάσισε να ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά και να αποκαλύψει το φλερτ.

Όπως εξήγησε η Αϊσέ γοητεύτηκε από την ομορφιά του Κόρο και από το γεγονός ότι είναι ικανός στο ψάρεμα, ενώ την ίδια στιγμή εκείνη του ζητούσε να μεταφέρει ακριβώς τα λόγια της, και να πει πως τον βρίσκει πολύ καλό άνθρωπο.

Ο Κόρο αισθάνθηκε μία μικρή αμηχανία αλλά δεν το άφησε να φανεί και χαμογέλασε στην συμπαίκτριά του για σήμερα.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο

Ένα τρομερό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του Survivor, με τους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες να «αναμειγνύονται», ανάλογα με το χρώμα της ομάδας τους, και τους «Κόκκινους» να είναι οι μεγάλοι νικητές.

Οι παίκτες από τις δύο χώρες συναντήθηκαν για ακόμη μια φορά φέτος, δείχνοντας την εκτίμηση, που υπάρχει μεταξύ τους, αν και σε μια περίπτωση φτάσαμε ακόμη και σε επίπεδα φλερτ. Σε κάθε περίπτωση, έβαλαν «φωτιά» στο αγώνισμα και οι ανατροπές ήταν πολλές για το ποιος θα έπαιρνε το έπαθλο της βραδιάς οριεντάλ σε βίλα.

Οι «Κόκκινοι» είχαν το προβάδισμα την περισσότερη ώρα, έχοντας προηγηθεί ακόμη και με 7-3. Σε εκείνο το σημείο, όμως, με ηγέτιδα την Καρολίνα Καλύβα οι «Μπλε» τα έφεραν... τούμπα και έφτασαν στο σημείο να προηγηθούν με 9-8, έχοντας πετύχει δηλαδή επιμέρους 1-6. Ο Μπερκάι, όμως, οριακά πρόλαβε και ισοφάρισε σε 9-9 απέναντι στον Ηλία Μπόγδανο και το flag race εξελίχθηκε σε... τουρκική υπόθεση με νίκη του Μπερκάι επί του Ποϊράζ.

Ξεσάλωσε ο Ντάφυ στο έπαθλο - «Εσύ θα με χωρίσεις»

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη νίκη στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και κάπως έτσι κατάφεραν να πάνε μαζί με τους Τούρκους παίκτες σε μία βίλα στο νησί και να απολαύσουν μία βραδιά οριεντάλ. Όπως ήταν επόμενο, ο Ντάφυ έδωσε ρέστα και ξετρελάθηκε με τις χορεύτριες.

Όπως είπε ο Σάκης, ο Τριαντάφυλλος ενώ χόρευε, φώναζε «Red» δεν αναφερόταν όμως στο χρώμα της ομάδας του αλλά στην χορεύτρια που φόραγε το κόκκινο ρούχο.

Κάποια στιγμή κι εκείνη κατάλαβε ότι φωνάζει ο Ντάφυ, τον πλησίασε και χόρεψαν μαζί. Όσο χόρευε μάλιστα ο Τριαντάφυλλος φώναζε: «Εσύ θα με χωρίσεις».

Βέβαια αργότερα, μιλώντας στην κάμερα ζήτησε από τη γυναίκα του να μην τον χωρίσει. Όπως όλα δείχνουν, μάλλον θα της το πει σύντομα και από κοντά!

Ντάφυ: «Ο Σάκης κοίταζε πονηρά τη Αλέινα»

Ένα φοβερό έπαθλο κέρδισαν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Κόκκινοι και όλοι τους το χάρηκαν με την ψυχή τους. Μαζί με τους Τούρκους παίκτες, επισκέφθηκαν μία πολυτελή βίλα και απόλαυσαν μία οριεντάλ βραδιά.

Την παράσταση εννοείται πως έκλεψε ο Ντάφυ αλλά και η Αλέινα, η παίκτρια των Τούρκων που έφερε τη νίκη για την ομάδα. Η νεαρή διαγωνιζόμενη χόρευε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, γεγονός που τράβηξε την προσοχή του Σάκη.

Ο Τριαντάφυλλος δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το περιστατικό και σημείωσε πως μάλλον πάλι το βράδυ θα έχει κάποιο καυγαδάκι με την Μαριαλένα.

Ο Σάκης την κοίταζε περίεργα την Αλέινα. Η Μαριαλένα κοίταζε περίεργα τον Σάκη. Βλέπω πάλι το βράδυ να ακούω φωνές, να ακούω καυγαδάκια. Μου φαίνεται ο Σάκης πάλι μαζί μου θα κοιμηθεί το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάφυ.

Έξαλλος ο Ασημακόπουλος με τον Ντάφυ - «Φύγε να μη σε βλέπω»

Στο αμήν έχει φτάσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Τριαντάφυλλο. Λίγο πριν το συμβούλιο, έκανε προσευχές για να φύγει από το παιχνίδι μιας και όπως είπε φέρνει μπόλικη αρνητική ενέργεια.

Οι δυο τους πλέον δεν έχουν καμία σχέση και η κόντρα τους έχει κορυφωθεί. Τόσο πολύ που ο Ασημακόπουλος δε θέλει καν να τον βλέπει στο νησί. Ειδικά μετά τον αγώνα επάθλου, ξέσπασε από τα νεύρα του.

«Σε λίγο πάμε στο συμβούλιο και εύχομαι Παναγία μου, κάνω το σταυρό μου, να αποφοιτήσει σήμερα ο Τριαντάφυλλος. Με έχει φτάσει έως εδώ. Φύγε από εδώ πέρα να μη σε βλέπω. Δεν αντέχω μου έχεις σπάσει τα νέυρα», δήλωσε χαρακτηριστικά on camera ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Σάκης στο συμβούλιο

Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα καθώς κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού και λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας του κοινού, ο Σάκης ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως εξήγησε, τον συγκίνησε ο λόγος του Τριαντάφυλλου ενώ την ίδια στιγμή σκέφτηκε πόσα θα χάσει σε περίπτωση που θα φύγει. Βέβαια δε θα μπορούσε να μη σκεφτεί και την οικογένειά του που τον περιμένει έξω από το παιχνίδι.

Με το που ξεκίνησε να κλαίει ο Σάκης, ακολούθησε και η Μαριαλένα καθώς όπως είπε, δεν μπορεί να βλέπει τον Σάκη να κλαίει.

Αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος

O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο εξαιρετικά φορτισμένο συμβούλιο του νησιού πως ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο.

Μετά από 11 υποψηφιότητες, ο τραγουδιστής αφήνει το ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε το περίμενε ενώ δεν στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα αφού θα πάει να δει το παιδί του.

Από την άλλη βέβαια ακούστηκε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος να λέει: «Παναγία μου έγινε», λίγο μετά το ξέσπασμά του. Η Καρολίνα ξέσπασε σε κλάματα που κατάφερε να μείνει ενώ η Μαριαλένα είχε πάθει σοκ.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά στους 8. Από όλους τους διάσημους έφυγα τελευταίος. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε τόσες φορές στο παιχνίδι», είπε λίγο πριν αποχωρήσει.