Survivor 4 - highlights 7/6: Η "Φιλιώ" Χαμπέρη, ο άγριος τσακωμός Σάκη - Καρολίνας και οι υποψηφιότητες

Όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 7/6: Η

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, καθώς παρακολουθήσαμε πολλούς τσακωμούς και εντάσεις. Στο επίκεντρο βρέθηκαν Ελένη, Καρολίνα, Μαριαλένα και Σάκης.

Αναλυτικά τα 7/6 highlights του Survivor

Η Χαμπέρη τα βάζει με τον Κατσούλη - «Γιατί τόση επίθεση;»

Με καρφιά και σπόντες ξεκίνησε το Survivor, με αφορμή όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ο Σάκης κέρδισε την ατομική ασυλία και έβγαλε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα, μια επιλογή που όπως φαίνεται τους «έτσουξε» αρκετά!

Μετά την επιστροφή τους στην παραλία και λίγο πριν πέσουν για ύπνο, η Καρολίνα και η Ελένη έβγαλαν το φτυάρι και έθαψαν Μαριαλένα και Σάκη!

Η πρώτη ξεκίνησε να λέει πως ήταν τελείως άκυρη η αιτιολογία του Σάκη προς αυτήν -μιας και είπε πως την ψηφίζει και για αγωνιστικούς λόγους- ενώ η δεύτερη δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δέχεται τόση μεγάλη επίθεση από τον ίδιο και δεν δηλώνει απλά και ξεκάθαρα πως δεν την συμπαθεί.

Από την άλλη, Σάκης και Μαριαλένα, που έχουν απομονωθεί τελείως από την υπόλοιπη ομάδα, βρίσκονταν σε αντίστοιχο mood... κραξίματος, με τους ίδιους να σχολίαζουν επίσης με αιχμηρό τρόπο τις αντιδράσεις των συμπαικτών τους.

Μαριαλένα: «Η Ελένη μου θυμίζει την Φιλιώ που θέλει να τους φιλιώσει όλους»

Σε επικές ατάκες προχώρησε η Μαριαλένα και ο Σάκης, όσο συζητούσανε για την Ελένη Χαμπέρη και την συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι.

Η ίδια νωρίτερα τόνισε πως έχει λάβει πολύ μεγάλη επίθεση από τον ίδιο και απορεί που δεν την βγάζει υποψήφια αφού δε την συμπαθεί και αντιθέτως ψηφίζει την Καρολίνα.

Από την άλλη, ο Σάκης και η Μαριαλένα την έκραξαν κανονικότατα και δήλωσαν πως τους έχει κάνει άνω κάτω και κυρίως πως ποτέ δεν βγαίνει να μιλήσει μόνη της και να υποστηρίξει τον εαυτό της και αντιθέτως βάζει συνεχώς τους άλλους να μιλούν για λογαριασμό της.

Μάλιστα, η Μαριαλένα ανέφερε πως η Ελένη είναι σαν την νονά του Κατακουζηνού, την Φιλιώ, που θέλει να τους φιλιώσει όλους αλλά όλο αυτή προκαλεί τους τσακωμούς!

Χαμπέρη: «Ο Τριαντάφυλλος έλεγε ότι πρέπει εγώ να αποχωρήσω γιατί είμαι η πιο αδύναμη τηλεοπτικά»

Χαμός επικρατεί στην παραλία του Survivor, με αφορμή τόσο την απόφαση του Σάκη Κατσούλη να θέσει ως πρώτη υποψήφια την Καρολίνα όσο και την «επίθεση» που κάνει στην Ελένη.

Μπορεί να αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, ωστόσο η Χαμπέρη στο αποψινό επεισόδιο έχει προχωρήσει σε ένα πολύ έντονο ξέσπασμα και έχει αποκαλύψει αρκετά πράγματα για μερικούς συμπαίκτες της και κυρίως τον Σάκη και τον Ντάφυ.

Συγκεκριμένα, η Ελένη επανέλαβε αρκετές φορές πως έχει δεχτεί τεράστια επίθεση από τους δυο συγκεκριμένους άντρες, με τον δεύτερο μάλιστα να τονίζει πως μια φορά της είχε πει πως πρέπει αυτή να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς είναι η πιο αδύναμη τηλεοπτικά!

Άγριος καυγάς πριν τον αγώνα ασυλίας

Με απίστευτες εντάσεις και καυγάδες ξεκίνησε το Survivor με πρωταγωνιστές φυσικά τους Amigos και το πρώην ζευγάρι, Σάκης και Μαριαλένα.

Ο Κατσούλης κατηγορείται από την Ελένη Χαμπέρη ότι της κάνει τεράστια επίθεση άνευ λόγου και αιτίας ενώ η Καρολίνα τον «αδειάζει» λέγοντας πως ήταν άκυρη η αιτιολογία του όταν την έθεσε υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και είναι πολύ καλή αγωνιστικά.

Οι εντάσεις αυτές λοιπόν συνεχίστηκαν μετά το συμβούλιο και στην παραλία αλλά και στον στίβο μάχης, με τον Ασημακόπουλο να κατηγορεί δημόσια τον Σάκη και την Μαριαλένα ότι έχουν απομονωθεί και πως πλέον δεν λένε ούτε καλημέρα, με τους ίδιους από την άλλη να τον διαψεύδουν.

Τα έχασε τελείως ο Σάκης - Μιλάει μόνος του στον πάγκο

Λίγο η έλλειψη φαγητού, λίγο η έλλειψη ύπνου, λίγο η ζέστη, δεν θέλει και πολύ κανείς να τα χάσει, με τον Σάκη Κατσούλη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Ο Ντάφυ αποχώρησε από το Survivor και έφτασε ήδη Ελλάδα, ωστόσο για κάποιους και ιδίως τον Σάκη φαίνεται πως δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό.

Για αυτό και στον αποψινό αγώνα ατομικής ασυλίας, ο Σάκης μιλούσε στον αόρατο Τριαντάφυλλο σαν να βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο ακόμα, με τον ίδιο όσο βρισκόταν στον πάγκο, να μονολογεί!

«Να σου πω… Τι λες; Κουράστηκες; Και γω χάλια είμαι. Κάτσε ρε Ντάφυ, περίμενε! Μην μιλάς! Ρε τον Ντάφυ, ρε! Κοίτα εδώ… Ακόμα δεν έχεις παίξει και όλο γνώμη είσαι. Ναι, ναι, περίμενε να μιλήσω λίγο με την Μαριαλένα.

Ε ρε που φτάσαμε… Καθόμαστε μόνοι μας στον πάγκο».

Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Μαριαλένα

Ακόμα ένας αγώνας ατομικής ασυλίας έφτασε στο τέλος του, με τους εναπομείνατες Survivors να τα δίνουν όλα προκειμένουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι παίκτες έφτασαν στον στίβο μάχης με αρκετά νεύρα και εντάσεις, με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Ελένη Χαμπέρη, η οποία κατάφερε και τους αναστάτωσε όλους με το ξέσπασμα της.

Ωστόσο, μπήκαν στον αγώνα και έδωσαν ότι έχουν κι δεν έχουν, για να κερδίσουν την ατομική ασυλία και να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους.

Τελικά, η παίκτρια που κατάφερε και εξολόθρευσε όλους τους συμπαίκτες της με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Σάκης για Μαριαλένα: «Πως τους πετσόκοψε έτσι το κορίτσι μου»

Τον πιο δυναμικό της χαρακτήρα έδειξε στο Survivor η Μαριαλένα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η ίδια εξολόθρευσε με εντυπωσιακό τρόπο όλους τους συμπαίκτες της, παρά τους τραυματισμούς της, με την ίδια να είναι καταενθουσιασμένη.

Το ίδιο ήταν και ο Σάκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το κορίτσι μου τους πετσόκοψε», παρόλο που έχασε και ο ίδιος από εκείνη.

Μαριαλένα κατά Καρολίνας - «Τι γιατί σε διάλεξα ρε φίλε, γιατί έτσι γουστάρω»

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε η Μαριαλένα κατά της Καρολίνας με αφορμή την νίκη της στον αγώνα ατομικής ασυλίας.

Η Μαριαλένα ήταν η παίκτρια που κέρδισε και είχαν την ευκαιρία να πάρει μαζί της τρεις συμπαίκτες της ώστε να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Η ίδια λοιπόν διάλεξε τον Σάκη, τον Ηλία και την Καρολίνα, με την τελευταία να την ρωτάει τον λόγο που την διαλέγει. Η Μαριαλένα της απάντησε ότι το θεωρεί το πιο δίκαιο, μιας και ήταν οι τελευταίες που αγωνίστηκαν.

Ωστόσο, όταν επέστρεψαν στην παραλία, η Μαριαλένα ξέσπασε, λέγοντας πως ήταν υπερβολικά ξινή και πως αντί να πει ευχαριστώ είχε αυτό το ύφος, με την Καρολίνα από την άλλη να απαξιώνει εντελώς.

Θρίλερ το συμβούλιο του νησιού - Τσακωμός άνευ ορίων

Συμβούλιο του νησιού ίσον καυγάς και εντάσεις και για ακόμη μια φορά οι παίκτες του Survivor πήγαν με πολύ όρεξη για να φαγωθούν μεταξύ τους!

Αυτές τις ημέρες Σάκης και Καρολίνα βρίσκονται στα μαχαίρια με τον πρώτο και να την θέτει ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και να την κατηγορεί πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι και κακή αγωνιστικά και μέσα στα νεύρα.

Οι ίδιοι ισχυρισμοί ειπώθηκαν και στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, με την Καρολίνα να ξεσπά και να δηλώνει πως έχει πια κουραστεί με την καραμέλα του Σάκη, πως τις τελευταίες μέρες η ίδια δεν είναι καλά.

Μέσα σε όλα, οι παίκτες ανέφεραν και τον Τριαντάφυλλο με αφορμή την σκηνικό περί άξιου, ανάξιου, καραγκιόζη και όλα τα σχετικά που τον είχαν χαρακτηρίσει σε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο.

Δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση η Ελένη Χαμπέρη

Με ένα πολύ έντονο συμβούλιο του νησιού έληξε το Survivor, από το οποίο ορίστηκε και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι παίκτες για ακόμη μια φορά πήγαν στο συμβούλιο ορεξάτοι για πολλές φασαρίες και τσακωμούς, με την Καρολίνα και τον Σάκη να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια!

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός έβαλε μια τελεία και έδωσε τον λόγο στην Μαριαλένα, η οποία ως νικήτρια της αποψινής δοκιμασίας, όφειλε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της για δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τελικά, η ίδια επέλεξε την Ελένη Χαμπέρη, με την αιτιολογία πως δεν είναι καθόλου σταράτος άνθρωπος και πως συνεχώς προκαλεί καυγάδες, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.

«Αφήνει να αιωρούνται πράγματα. Γυρνώντας από το Μαϊάμι μας κατηγόρησε τους φίλους της ότι τη στεναχώρησαν και μετά είπε αυτό για τον Σάκη. Εμένα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και τη στιγμή που πρέπει. Με έχει στεναχωρήσει και θα την ψηφίσω» είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Η Ελένη από την άλλη δήλωσε «Ήμουν σίγουρη. Από τη στιγμή που άρχισε να γίνεται τόσο μεγάλη αναφορά στο όνομά μου, το περίμενα. Ξέρω ότι είμαι πολύ καθαρή, δεν έχω κρύψει τίποτα. Για όποιο θέμα μου έχουν φορτώσει εγώ είμαι καθαρή. Αν είχε κάποιο θέμα θα μπορούσε να το είχε συζητήσει μαζί μου, όπως κι εγώ το έχω κάνει. Είναι δεκτή η άποψή της. Δεν συμφωνώ με τον λόγο, το ότι δεν είμαι ξεκάθαρη δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο Σάκης ήθελε να με ψηφίσει την προηγούμενη εβδομάδα, είμαι σίγουρη, αλλά βρέθηκα μαζί του στον τελικό. Πιστεύω ότι χτιζόταν μια κατάσταση. Είμαι καθαρή μέσα μου και δεν με νοιάζει».

«Τι χτιζόταν; Βάλαμε εμείς στο στόμα της Καρολίνας ότι ο Σάκης δέχεται ψυχολογικό πόλεμο; Ή ότι δεν περνάει καλά μαζί μας; Μιλάμε με γεγονότα, με έχουν πειράξει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση αυτή» απάντησε η Μαριαλένα.