Survivor 4 - highlights 15/6: Τα κλάματα της Χαμπέρη, οι "αδικημένοι" Amigos και ο υποψήφιος Ασημακόπουλος

Πάλι εντάσεις και δάκρυα στον Santo Dominico

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 15/6: Τα κλάματα της Χαμπέρη, οι

Χαμός επικράτησε και χθες 15/6 στο Survivor 4, καθώς οι παίκτες έχουν φτάσει στα όρια τους 6 μήνες περίπου που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Τα νεύρα είναι πολλά και οι τσακωμοί ακόμη περισσότεροι.

Αυτά είναι τα highlights του Survivor 4

Ο Σάκης «άδειασε» την Ελένη - «Τι είμαι, η μαριονέτα σου;»

Σε επίθεση προς την Ελένη Χαμπέρη προχώρησε ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor, με τον ίδιο να τη θεωρεί «ψεύτικη» σχετικά με τη στάση της μέσα στο ριάλιτι, αλλά και αχάριστη λόγω του γεγονότος, ότι έχει απολαύσει πολλά έπαθλα χάρη σε εκείνη.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης έγινε έξαλλος με τις κατηγορίες των Amigos εναντίον του και αρχικά τα έβαλε μαζί τους για την αντίδρασή τους μετά την αποχώρηση της Καρολίνας, που ήταν με χαμόγελα παρά το ότι έχασαν μια πολύ καλή φίλη. Δεν έχασε, έτσι, την ευκαιρία να μιλήσει για «λυκοφιλίες».

Ο Σάκης, κάπως έτσι, συνέχισε την επίθεση στο πρόσωπο της Ελένης αυτή την φορά, λέγοντας πως δεν είναι... μαριονέτα της, ώστε από τη μία να τον αποθεώνει και να έρχεται κοντά του στα έπαθλα, αλλά από την άλλη να βάζει λόγια εναντίον του στην παραλία.

Αμέσως μετά, μάλιστα, μετά από μια αναφορά της Μαριαλένας, όπου αποκάλυψε πως η Ελένη αποκάλεσε το δίδυμο ως «ο άνθρωπος αυτός και η κοπέλα μαζί του», αντέδρασε έντονα. «Εγώ είμαι ο Σάκης Κατσούλης κι εκείνη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δηλαδή κάπου ώπα. Ελένη, θα σέβεσαι κάποια πράγματα».

Ασημακόπουλος και Ηλίας κατά Σάκη - «Θέλει να βγάλει όλες τις γυναίκες»

Σε «ξέσπασμα» προχώρησαν οι Amigos στο Survivor, με την εν λόγω παρέα να τα βάζει ξανά με τον Σάκη Κατσούλη με αφορμή το γεγονός, ότι υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών γίνεται ολοένα και εντονότερη, με τα αγόρια της παρέας να αντιδρούν στην υποψηφιότητα της Ελένης, καθώς ήταν μια έκπληξη, αφού όλοι περίμεναν να τεθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η στάση του Σάκη, λοιπόν, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο, που θεωρούν πως η υποψηφιότητα της Ελένης ήρθε, προκειμένου να «ξεπαστρέψει» όλες τις γυναίκες και να μείνει μοναδική στην παραλία ως «βασίλισσα» η Μαριαλένα, αφού και η Καρολίνα έχει αποχωρήσει.

Σχετικά με την τελευταία, μάλιστα, ο Ηλίας τοποθετήθηκε για τις «μπηχτές» περί μη έντονης αντίδρασης των Amigos στην αποχώρησή της. «Το πόσο στενοχωρήθηκα άσε εμένα να το ξέρω, δε σου πέφτει λόγος», είπε στην κάμερα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη μετά τον τσακωμό της με τη Μαριαλένα

Μια στιγμή έντασης καταγράφηκε στο Survivor ανάμεσα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη, με τις δύο παίκτριες να τσακώνονται με αφορμή αρκετά γεγονότα, που έχουν φέρει σε διάσταση τη δεύτερη με το δίδυμο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριαλένα και ο Σάκης, άλλωστε, έχουν στοχεύσει ξεκάθαρα την εν λόγω παίκτρια, κάτι που φανέρωσε η υποψηφιότητά της προς αποχώρηση, αντί του αναμενόμενου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Η Μαριαλένα θέλησε να μιλήσει στην Ελένη για τη στάση της και αναφέρθηκε σε αρκετά περιστατικά, όπως τη συμπεριφορά της στα έπαθλα σε αντίθεση με όσα λέει στην παραλία, με αποκορύφωμα το περιστατικό, όπου ήταν έξαλλη μετά το συμβούλιο και δεν ανέφερε καν τα ονόματα του διδύμου.

Από την άλλη πλευρά, η Ελένη επεσήμανε πως ο Σάκης ψάχνει κάθε αφορμή, για να τη βγάζει υποψήφια προς αποχώρηση και τελευταία του δικαιολογία ήταν πως... δέχθηκε στα συγχαρητήρια της μετά την νίκη του στην ατομική ασυλία. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχλησή της που το δίδυμο μιλά μαζί της διαρκώς για τα ίδια θέματα. «Γελάω μαζί σας», είπε χαρακτηριστικά χωρίς η Μαριαλένα να απαντήσει.

Στο τέλος, πάντως, άρχισε να δακρύζει όταν γύρισε στην παρέα της, θεωρώντας πως οι λόγοι του Σάκη είναι αστείοι, όταν τη βγάζει υποψήφια, προσθέτοντας ότι την έχει στοχοποιήσει.

Σκληρός τραυματισμός για τη Μαριαλένα

«Πάγωσαν» άπαντες με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, καθώς η ίδια έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε, δείχνοντας να υποφέρει στον αριστερό της αστράγαλο, με τον Σάκη Κατσούλη να σπεύδει να δει τι πρόβλημα αντιμετώπιζε μαζί με τους υπόλοιπους.

Η Μαριαλένα έπαιζε με αντίπαλο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με την ίδια να πατά κατά λάθος πάνω στο ξύλο στον καταπέλτη, να συνεχίζει την προσπάθεια και στο τέλος, όταν ο πόντος κρίθηκε υπέρ του πρώτου, έπεσε και φώναζε, για να καλέσει τον γιατρό ο Γιώργος Λιανός.

Η Μαριαλένα δεν έδειχνε να αισθάνεται καλά και πήγε άμεσα στο γιατρό, που διέγνωσε μικρό διάστρεμμα στον αστράγαλο. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, γύρισε να αγωνιστεί και πήρε αμέσως πόντο από τον «Κόρο».

Ο Σάκης Κατσούλης πήρε και πάλι την ασυλία

Ο Σάκης Κατσούλης είναι πια ασταμάτητος στο Survivor, με τον ίδιο να κυριαρχεί και στη δεύτερη ασυλία, επικρατώντας με τεράστια άνεση έναντι των υπολοίπων κι έχοντας τη δυνατότητα να υποδείξει ξανά υποψήφιο, παραμένοντας στο νησί.

Οι έξι παίκτες, που έχουν απομείνει, μπήκαν εκ νέου στο στίβο μάχης με στόχο να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ο στίβος ήταν γρήγορος με ιδιαίτερο στόχο, αν και κόντεψε να στοιχίσει στη Μαριαλένα με τον τραυματισμό της.

Ο Σάκης ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός και είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν απέμεινε μονάχα η Ελένη στο τέλος και τον νίκησε μια φορά, τον περιόρισε μόλις στις τρεις ζωές, ενώ εκείνη είχε μία. Στη δεύτερη αναμέτρησή τους, όμως, κέρδισε και ξαναπήρε το κολιέ, μαζί με την ασυλία για αυτή την εβδομάδα για τον εαυτό του.

Το «Σ΄αγαπώ» του Σάκη στη Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν τη δική τους... ιστορία στο Survivor και πριν από αυτό, φυσικά, με τους δύο να μην κρύβουν τα αισθήματα του ενός για τον άλλο.

Το δίδυμο έχει υπάρξει, άλλωστε, ζευγάρι στο παρελθόν και, παρότι το καλοκαίρι είχαν χωρίσει, ήρθαν και πάλι πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο, με τον έναν να στηρίζει τον άλλον, ειδικά στα αγωνίσματα με έπαθλο την ατομική ασυλία.

Στο σημερινό αγώνισμα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε κάτι που την έκανε να χάσει την ασυλία. Ο Σάκης Κατσούλης από την άλλη έχασε μόνο μια από τις πέντε ζωές που είχε κερδίζοντας έτσι την ασυλία και εξασφαλίζοντας τόσο τη δική του παραμονή όσο και της Μαριαλένας αφού εκείνος είναι αυτός που θα υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Κατσούλης προσπαθούσε να ηρεμήσει τη Μαριαλένα που παραπονιόταν για τον τραυματισμό της με εκείνη να τον τραβά προς το μέρος της δίνοντάς του μια σφιχτή αγκαλιά. Αμέσως μετά εκείνος της είπε: «Σ΄αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο» με εκείνη να ανταποδίδει την αγάπη της ενώ λίγο μετά του είπε: «Μπράβο αγάπη μου».

Σάκης: «Ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού»

Τα νεύρα του Σάκη με τον Ασημακόπουλο φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Λίγο μετά τη νίκη του πρώτου στο αγώνισμα ασυλίας, ο Ασημακόπουλος, σχολίασε πως το παιχνίδι δεν είναι και τόσο δίκαιο αφού οι Amigos παίζουν ο ένας κόντρα στον άλλον.

Ο Σάκης δεν πήρε καθόλου θετικά τα λόγια αυτά του Ασημακόπουλου και του εξήγησε πως οι πιθανότητες για να πάρει κάποιος την ασυλία από του Amigos ήταν διπλάσιες.

Μάλιστα, όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο νησί, ο Σάκης μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως ο Ασημακόπουλος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor φτάνει πια προς το τέλος του και στη λήξη αυτής της εβδομάδας θα έχουν απομείνει μονάχα πέντε παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, μετά τη διαδικασία της αποχώρησης, που επίκειται, με τους Amigos να κινδυνεύουν να χάσουν ξανά παίκτη.

Μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το νησί, η Ελένη Χαμπέρη τέθηκε ως η πρώτη υποψήφια στην κρίση του κοινού, σε μια απόφαση του Σάκη που εξέπληξε, αφού όλοι περίμεναν τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας, πάντως, ο Σάκης ως νικητής είχε πάλι την ευκαιρία να υποδείξει κάποιον υποψήφιο.

Αυτή την φορά, ο Ασημακόπουλος δε γλίτωσε την υποψηφιότητα και ήταν κάτι, άλλωστε, που είχε δηλώσει μετά το τέλος του αγωνίσματος πως περίμενε. Κάπως έτσι, η Ελένη και ο Ασημακόπουλος είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι και αναμένουμε με μεγάλη αγωνία το ποιος θα είναι ο τρίτος.