Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Σάκης: «Οι Amigos άφησαν πολύ γρήγορα πίσω την αποχώρηση της Καρολίνας»

Σε ανάλογη στάση και η Μαριαλένα - «Εγώ θα στεναχωριόμουν πολύ αν ήμουν στην θέση της και έβλεπα αυτά τα πράγματα»

Survivor 4 - Σάκης: «Οι Amigos άφησαν πολύ γρήγορα πίσω την αποχώρηση της Καρολίνας»
Survivor 15.06.2021 00:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για ακόμη ένα συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις και τα νεύρα έκαναν ξανά την εμφάνιση τους αναφορικά φυσικά στους Amigos και στο ζευγάρι Σάκης - Μαριαλένα.

Από την αρχή κιόλας του επεισοδίου, οι Amigos έδειξαν πως αντιμτώπισαν την αποχώρηση της Καρολίνας πολύ άσχημα και με απαθή τρόπο.

Φυσικά, η στάση τους αυτή σχολιάστηκε σε έντονο βαθμό τόσο από τον Σάκη και την Μαριαλένα, όσο και από τους χρήστες του twitter.

Το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο, με τα δυο παιδιά να τους «δικάζουν» δημόσια και να θεωρούν πως είναι πολύ σκληρό να λένε πως δεν υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς, μιας και είναι άνθρωποι και όχι.. ζώα!

Τα σχόλια Μαριαλένας - Σάκη

Συντετριμμένος ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο

Δύσκολα 24ωρα φαίνεται πως διανύει ο Ηλίας Μπόγδανος στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια του Youweekly.gr κι όπως πάντα τις μοιράζεται μαζί με τους αναγνώστες τους!

Γνωρίζετε πως δεν μας ξεφεύγει τίποτα, ειδικά όσον αφορά το Survivor 4! Ακόμα και τον τελευταίο καιρό που έχουν δυσκολέψει λίγο οι διαρροές το Youweekly.gr καταφέρνει και σας δίνει από πολύ νωρίς το ποιος παίρνει ασυλία ή το ποιος φεύγει. Έτσι κάναμε και σήμερα το πρωί αλλά τέλος πάντων το θέμα μας τώρα είναι άλλο.

Μετά το τηλεφώνημα που έκανα στον άνθρωπό μας για να μου πει τι γίνεται με την ασυλία απόψε, έμαθα και κάτι πολύ δυσάρεστο! Δυο σε ένα που λέμε.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, αισθάνεται πολύ πιεσμένος τους τελευταίους μήνες. Σε πολλά επεισόδια τον βλέπουμε να "σπάει" , να λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα για όχι και τόσο σοβαρά πράγματα.

Η ψυχολογία του δεν είναι και στα καλύτερά της και είναι ένας άνθρωπος που, όπως έχουμε καταλάβει, εξωτερικεύει πολύ τα συναισθήματά του.

Ο άνθρωπός μας, λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο μας μετέφερε πως ο Ηλίας Μπόγδανος μετά την αποχώρηση της Καρολίνας είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το ξέσπασμα που είδαμε να κάνει την ώρα που ο Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που βιώνει στην παραλία μόνος του.

Ο Ηλίας με την Καρολίνα ήταν πάρα πολύ δεμένοι. Όταν είχε πρωτομπεί, μαζί είχαν φτιάξει γυμναστήριο στην παραλία και γενικά περνούσαν πολλές ώρες μαζί.

Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον τα συναισθήματα που βιώνουν στον Άγιο Δομίνικο, που είναι περιορισμένοι και μόνοι, είναι στο διπλάσιο, οπότε λογικό το βρίσκουμε να αντιδρά έτσι αφού πια δεν έχει δίπλα του ένα άτομο που εμπιστευόταν. 6 μήνες έχουν μείνει εκεί... Πολύ σκληρό...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Πόσα λεφτά έβγαλε η Καρολίνα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι

Survivor 4 spoiler 14/6: Ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση

Share