Survivor 4: Βίντεο από την άφιξη της Καρολίνας στο αεροδρόμιο

Δεν έριξε ούτε βλέμμα στις κάμερες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βίντεο από την άφιξη της Καρολίνας στο αεροδρόμιο

Μπορεί την ημέρα που έφτασε ο Τριαντάφυλλος στην Ελλάδα να έγινε ο κακός χαμός στο αεροδρόμιο, ωστόσο η άφιξη της Καρολίνας ήταν πολύ διαφορετική αφού κανείς δεν την περίμενε στο «Ελ. Βενιζέλος», παρά μόνο μερικοί ρεπόρτερς εκπομπών.

Η παίκτρια αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το Survivor 4 και η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων καθώς οι Amigos, οι φίλοι της στο παιχνίδι, κατηγορήθηκαν ότι δεν στεναχωρήθηκαν πραγματικά με το γεγονός ότι έφυγε από το παιχνίδι.

Εικόνες από την άφιξη της Καρολίνας μετά το Survivor 4

Πόσα λεφτά έβγαλε η Καρολίνα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι

Η Καρολίνα Καλύβα μπήκε στο Survivor ένα μήνα περίπου μετά την έναρξή του και κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο κοντά στους 6 μήνες.

Αγωνιστικά ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες στο ριάλιτι αλλά... η συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό ήταν αυτή που την έβγαλε off με το που βγήκε στον τάκο!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να βρίσκεται προτεινόμενη προς αποχώρηση αλλά ήταν η πρώτη φορά που το κοινό την ήθελε εκτός πριν καν μάθει ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι. Και κάπως έτσι, έφυγε!

Η συμφωνία της παίκτριας με την παραγωγή - σύμφωνα με πληροφορίες - προέβλεπε το ποσό των 1000 ευρώ την εβδομάδα, που σαν άθροισμα βγάζουν 19.000 ευρώ. Σε αυτά, προστίθενται και οι 5.000, που πήραν σαν μπόνους όλοι οι παίκτες και έτσι η μελαχρινή με το σούπερ αθλητικό σώμα θα δει τον λογαριασμό αυξημένο κατά 24.000 ευρώ μετά την παρουσία της στο Survivor.