Survivor 4 spoiler 27/6: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Μαριαλένα, Κόρο ή Ασημακό;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 27/6: Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που φέτος καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό! Αυτή την Κυριακή που μας έρχεται (26/6) θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση της σεζόν, λίγο πριν οι παίκτες περάσουν στον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα!

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης αυτή την εβδομάδα ενώ ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση κέρδισε δυο ασυλίες σερί κι έτσι όχι μόνο εξαίρεσε τον εαυτό του από αυτή την διαδικασία αλλά κατωχύρωσε και μια θέση στον ημιτελικό του παιχνιδιού!

Στη θέση αυτού, λοιπόν, μπήκε η Μαριαλένα αφού ο Κόρο που τον είχε υποδείξει ως υποψήφιο έπρεπε να δώσει κάποιον άλλο! Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν... Κόρο, Μαριαλένα και Ασημακόπουλος.

Ποιος φέρεται να αποχωρεί μέχρι στιγμής από το Survivor

Ενώ φήμες ήθελαν την Μαριαλένα να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι, μετά από ένα post που ανέβηκε στο instagram, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν θα είναι εκείνοι που θα φύγει αυτή την Κυριακή!

Νωρίτερα το πρωί σας παραθέσαμε στα stories του Youweekly.gr στο instagram μια διαδικτυακή ψηφοφορία για το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor και οι ψήφοι έπεσαν καταρρακτωδώς.

Μέχρι στιγμής, όπως θα δείτε παρακάτω, στα ως τώρα αποτελέσματα, η Μαριαλένα είναι πρώτη στην επιλογή του κοινού για να ΜΗΝ φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν φαίνεται να παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης που χρειάζεται!

Survivor 4 spoiler 27/6 ποιος αποχωρεί

Ωστόσο, για το σίγουρο και έγκυρο spoil θα επανέλθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες! Ο άνθρωπός μας στον Άγιο Δομίνικο θα μας τα μεταφέρει όλα κι εμείς με την σειρά μας θα σας τα αποκαλύψουμε στο Youweekly.gr...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils