Survivor 4: Κόρο και Μπόγδανος ξεκαθαρίζουν τα πράγματα μεταξύ τους

«Κάναμε μια συζήτηση το πρωί και....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Κόρο και Μπόγδανος ξεκαθαρίζουν τα πράγματα μεταξύ τους

Μια έντονη παρεξήγηση δημιουργήθηκε πριν μερικές μέρες μεταξύ του Κόρο, του Μπογδάνου και του Ασημακόπουλου, με αφορμή την προσπάθεια του δεύτερου να προσεγγίσει την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Οι δυο Amigos φαίνεται πως εκνευρίστηκαν αρκετά με την συμπεριφορά του Ηλία και έτσι αποφάσισαν να τον κάνουν πέρα για τα καλά.

Ωστόσο, μετά την χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, Ηλίας και Κόρο φαίνεται πως έκαναν προσπάθεια για να τα ξανά βρουν, μιας και ανέφεραν στον Γιώργο Λιανό, που συζήτησαν το πρωί και πως πλέον είναι όλα καλά μεταξύ τους.

Ο Τζέιμς Καφετζής δίνει τσάμπα προσκλήσεις για τελικό και ημιτελικό Survivor

Όπως έχουμε καταλάβει από την ημέρα που βγήκε ο Τζέιμς από το Survivor και μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, δεν υπάρχουν τόσο καλές σχέσεις μεταξύ αυτού και της παραγωγής του ριάλιτι.

Αν μπορούσε, όπως φαίνεται, δεν θα πήγαινε καν στον τελικό αλλά κάποια πράγματα είναι γραμμένα στο συμβόλαιο και δεν γίνεται να παραγραφούν.

Ωστόσο, επειδή μάλλον δεν θέλει να πάρει κανέναν συγγενή του στο παιχνίδι δωρίζει μέσω giveaway 2 προσκλήσεις. Αν θες λοιπόν να βρεθείς κι εσύ στο Γαλάτσι, δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις!

"Έχω 4 προσκλήσεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γαλατσι! Οποίος ενδιαφέρεται να κάνει ένα σχόλιο από κάτω κι θα διαλέξω τυχαία 2 άτομα να πάρουν από 2 ο καθένας."

Έχω 4 προσκλήσεις για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, ο οποίος θα γίνει στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γαλατσι!...

Posted by James Kafetzis on Friday, June 25, 2021

Ανατροπή μεγατόνων στις στοιχηματικές - Αυτόν θέλουν για νικητή τώρα πια!

Οι αλλαγές είναι πολλές και πλέον υπάρχει νέο φαβορί! Ναι, καλά ακούσατε! Ο Ηλίας Μπογδάνος μετά από πολύ καιρό... γκρεμίζεται από την κορυφή και σε αυτή περνάει ο Σάκης Κατσούλης!

Απολύτως λογικό για όσους παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής δείχνει ασταμάτητος από τη στιγμή που τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά! Μάλιστα, ήταν αυτός που κέρδισε και την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας!

Έτσι, πλέον βρίσκουμε τον Σάκη Κατσούλη σε απόδοση 4.00! Από κοντά ακολουθεί ο Ηλίας Μπογδάνος σε απόδοση 4.50!

Η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 5.00! Ακολουθεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 7.00.