Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό

«Ας το πάρει ο καλύτερος. Βέβαια θέλω να στηρίξουν όλοι τον Σάκη, γιατί...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό

Τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά τον ημιτελικό του Survivor 4. Η παίκτρια που κατάφερε να νικήσει τους αντιπάλους της και να φτάσει μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, μίλησε στην κάμερα της παραγωγής.

Η 25χρονη ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν την ψήφισαν θετικά. Ενώ, νίκησε είπε πως θα ήθελε τον Σάκη Κατσούλη περισσότερο.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας μετά τον ημιτελικό του Survivor 4

«Μπορεί να μην έφτασα μέχρι τον τελικό, αλλά έφτασα μέχρι εδώ, τον ημιτελικό. Βγήκα τρίτη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ από την πρώτη μέρα. Που έζησα όλη αυτή την εμπειρία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο αυτόν τον κόσμο που με ψήφισε με τη θετική του ψήφο. Και αυτόν που δε με στήριξε. Τους αγαπώ όλους. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα του τελικού. Ας το πάρει ο καλύτερος. Βέβαια θέλω να στηρίξουν όλοι τον Σάκη, γιατί τον αγαπώ πολύ. Αλλά και ο Ηλίας είναι πολύ καλό παιδί και τον έχω και αυτόν μέσα στην καρδιά μου. Τι να πω; Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».

Θα καταφέρει ο Σάκης να κάνει περήφανη την Μαριαλένα και να κερδίσει; Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον νικητή

Κανείς από τους δυο δεν ήταν εξαρχής στο παιχνίδι. Και ο Ηλίας και ο Σάκης προστέθηκαν μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης αλλά με το καλησπέρα σας έδειξαν πόσο καλοί αγωνιστικά είναι. Οι δυο παίκτες κονταροχτυπιούνται στις στοιχηματικές καιρό τώρα. Μια ο ένας μπροστά μια ο άλλος.

Και οι δυο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έχουν καταφέρει μετά από 6 μήνες να κερδίσουν τους τηλεθεατές με την συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Ο Ηλίας λίγο πιο συναισθηματικός, έχει ξεσπάσει αρκετές φορές σε κλάματα κι έχει εκφράσει τα συναισθήματά του για τις στιγμές που βιώνει στο νησί. Ο Σάκης λίγο πιο... σκληρός και υπερπροστατευτικός. Το πως συμπεριφέρεται στην Μαριαλένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το κοινό.

Η ομάδα του Youweekly.gr το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στον ημιτελικό κι από αυτά που ακούσαμε και είδαμε έχουμε να σας πούμε πως και οι δυο παίκτες είναι εξίσου αγαπητοί στο κοινό! Είχαν φανς στο stage που ζητωκραύγαζαν συνέχεια...

Βέβαια, ο Κατσούλης την τελευταία φορά που κοιτάξαμε τις στοιχηματικές είχε περάσει κατά πολύ τον Ηλία Μπόγδανο...

Οι πρώτες πληροφορίες, λοιπόν, ώρα 08:23 το πρωί δίνουν προβάδισμα στον Σάκη Κατσούλη! Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα είναι αυτός που θα σηκώσει το έπαθλο! Ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένο! Όλο αυτό το διάστημα ξέρατε πως παλεύαμε καθημερινά για να σας μεταφέρουμε έγκυρα spoils αλλά από ένα σημείο και μετά η κατάσταση δυσκόλεψε!

Αν έχουμε κάποια παραπάνω πληροφορία μέσα στην ημέρα θα κάνουμε update εδώ αλλιώς... θα δούμε τι θα συμβεί το βράδυ! Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για το παιχνίδι των ανατροπών...

Μην ξεχνάτε, επίσης, πως όπως και στον ημιτελικό έτσι και στον τελικό απόψε θα σας κάνουμε live στο instagram του Youweekly.gr κάθε φορά που θα πέφτουν διαφημίσεις στην τηλεόραση για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες! Ακολουθήστε μας εδώ για να δείτε κι εσείς όλα τα παρασκήνια!