Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ - Το βίντεο στο αμάξι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor 4, με τον μεγάλο νικητή να είναι τελικά ο Σάκης Κατσούλης.

Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος λίγες ώρες μετά το φινάλε του live, έκανε το comeback στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, στην οποία φυσικά πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία βρέθηκε χθες στο πλευρό του.

Στο εν λόγω βίντεο το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο αυτοκίνητο και τραγουδάνε, ενώ είναι εμφανές ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το βίντεο του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα

Για αυτό το λόγο η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου δεν κάνει δηλώσεις στα κανάλια

Κολλητός φίλος του Ηλία Μπόγδανου μίλησε στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας τον λόγο που η σύντροφό του, δεν έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες ούτε μια δήλωση στα κανάλια, σχετικά με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απείχε και από τα social media, καθώς προτιμούσε να κρατάει χαμηλό προφίλ για να μην ρίχνει όλα τα φώτα πάνω της.

«Η Αλεξάνδρα δεν θέλει να βγαίνει στα κανάλια και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου, όπως κάνουν και οι γονείς του. Είναι συνεχώς μαζί μας όλο αυτό το διάστημα και μιλάμε συχνά. Είμαστε δίπλα της γιατί ξέρουμε ότι αυτό που έχει με τον Ηλία, είναι αληθινό», είπε μεταξύ άλλων, ο κολλητός φίλος του Ηλία Μπόγδανου. Ωστόσο, η κάμερα "τσάκωσε" Ηλία και Αλεξάνδρα να αγκαλιάζονται σφιχτά στον ημιτελικό.

Πάρτι μέχρι πρωίας στο σπίτι του Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor 4

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 4 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Άλσος Βεΐκου. Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν οι δυο φιναλίστ με τον πρώτο να κερδίζει με πολύ μικρή διαφορά το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά τον πανηγυρισμό στο stage του Γαλατσίου οι παίκτες αποχώρησαν με τους φίλους και τις οικογένειές τους και... η βραδιά του Ηλία, όπως φάνηκε από τα πρώτα ποσταρίσματα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο istagram, ήταν μεγάλη.

Φίλοι και γνωστοί μαζεύτηκαν στο σπίτι του και το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Παιδιά είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος σε instastories που ανέβασε.