Θα γίνει πατέρας σε λίγες εβδομάδες αλλά συζητά να μπει στο Survivor 5

Δέχτηκε πρόταση από την Acun Medya

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα γίνει πατέρας σε λίγες εβδομάδες αλλά συζητά να μπει στο Survivor 5

Οι προετοιμασίες για το Survivor 5 είναι πυρετώδεις και ήδη πολλά ονόματα έχουν δεχτεί πρόταση για την ομάδα των διασήμων. Ήδη 4 άνδρες έχουν πει το "ναι" όπως γράφεται και τώρα περιμένουν για ακόμη ένα από καλλιτέχνη που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες μπαμπάς.

Αυτός ο τραγουδιστής συζητά για το Survivor 5

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπιθικώτση ο οποίος πριν μερικό διάστημα παντρεύτηκε με την αγαπημένη του - δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους. Μάλιστα, μέσα του Δεκέμβρη η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι τους.

Ο ίδιος είναι θετικός στο να πετάξει για Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, το γεγονός ότι θα γίνει μπαμπάς τον κάνει να έχει δεύτερες σκέψεις.

Μπαίνει στο παιχνίδι και κουνιάδος γνωστού τραγουδιστή

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μέχρι στιγμής έχει γίνει χαμός γύρω από το ποιους παίκτες πρόκειται να δούμε να ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κανένα από αυτά.

Όπως όλα δείχνουν, στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε τον Βαλάντη, ο οποίο μπορεί να μην απάντησε ξεκάθαρα στην ερώτηση αλλά άφησε να εννοηθεί ότι θα του άρεσε το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, στο ριάλιτι επιβίωσης πρόκειται να δούμε τον κουνιάδο του Γιώργου Παπαδόπουλου, αδερφό της Γαλάτειας Βασιλειάδη, Σταύρο Βασιλειάδη, ο οποίος θα μπει στην ομάδα των Μαχητών.