Survivor 5: Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη

«Δεν ξέρω γιατί, ανατρίχιασα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη

To πρωί της Κυριακής (9/1), ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, τις εξελίξεις από το χθεσινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5, καθώς και το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη που είδαμε στο trailer του αποψινού επεισοδίου.

Το συγκεκριμένο κομμάτι συγκίνησε ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δε δίστασε να το εκφράσει και στον αέρα της εκπομπής, με τους συνεργάτες του να του κάνουν πλάκα, μιας και συνήθως δεν εκδηλώνεται τόσο πολύ.

Η συγκίνηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor 5

«Μου σηκώθηκε η τρίχα, δες εδώ. Ανατρίχιασα. Είναι δύο παιδιά ερωτευμένα, παιδιά ανατρίχιασα. Είναι συγκινητικό γι’ αυτό. Εμένα μου αρέσει», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Συγκινήθηκες; Παιδιά, βούρκωσε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου με τον συνεργάτη της να της απαντά: «Δε συγκινήθηκα με τα συγκεκριμένα παιδιά, η εικόνα μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ δε φιλήθηκα μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν ζευγάρι μέσα. Είναι πολύ αυθόρμητοι κι εμένα αυτό μου αρέσει».

Σε σχέση ο Γιώργος Κατσαούνης; Η αποκάλυψη του Χαμογέλα και Πάλι

Λίγο καιρό μόνο βρίσκεται το Survivor 5 στον αέρα και ήδη ο Γιώργος Κατσαούνης έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, κυρίως λόγω του φλερτ του με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Αγρότης των Μαχητών έχει εκφράσει τα βαθιά συναισθήματα που έχει για την ηθοποιό ενώ οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά. Αυτό που ακόμα κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά είναι το αν η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκεται όντως σε σχέση με τον Γιάννη Λιγνό, ο οποίος ακούστηκε ότι θα μπει επίσης στο Survivor.

Ένας πολύ καλός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε το πρωί του Σαββάτου (8/1) στο Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι η φίλη του βρίσκεται σε σχέση.

Στην ίδια εκπομπή ωστόσο μίλησε και ο κολλητός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος off camera μίλησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο για τη σχέση του αγρότη.

Όπως εξήγησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν μία σχέση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι η οποία δεν ήταν και τόσο σοβαρή.