Survivor 5 - highlights 10/1: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μπέλλου, τα κλάματα και οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 10/1: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Μπέλλου, τα κλάματα και οι 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αρκετή ένταση επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο 10/01 του Survivor 5, καθώς είδαμε τον τρομακτικό τραυματισμό του Θανάση Μπέλλου και τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση που προστέθηκαν στους τρείς υπάρχοντες, εξαιτίας της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Αναλυτικά τα 10/1 highlights του Survivor 5

Χαμός στην παραλία των Μαχητών με τον Γιώργο Κατσαούνη - «Ήταν προσβλητικό»

Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το χθεσινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 5, μιας και η Σοφιάνα τα έβαλε με τον Γιώργο Κατσαούνη για τη μεγάλη ένταση που υπήρξε στο συμβούλιο του νησιού και για την σπόντα που πέταξε στην Αθηνά για τις νίκες της.

Ο ίδιος δε συμφώνησε με το σχόλιο της συμπαίκτριάς του, ενώ μάλιστα τόνισε πως κανονικά θα έπρεπε να είναι η Αθηνά υποψήφια στη θέση της Μυριέλλας Κουρεντή.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μυριέλλα Κουρεντή για τον σύντροφό της - «Θέλω να τον αγκαλιάσω»

Μετά την επίμαχη σκηνή με το φιλί της με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε μπροστά στις κάμερες για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο σύντροφός της θα βλέπει διάφορα από έξω και εκείνη δε θέλει σε καμία περίπτωση να ξεχάσει όλα όσα του είχε πει και όλες τις υποσχέσεις που είχαν δώσει μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Μυριέλλα ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη καθώς αυτές τις μέρες ο σύντροφός της είχε και τη γιορτή του.

«Χείμαρρος» κατά της Μυριέλλας η Αθηνά - «Εκτίθεται μόνη της...»

Λίγο μετά τον μεγάλο τους καυγά στο συμβούλιο του νησιού, η Αθηνά ξέσπασε μπροστά στην κάμερα για τη στάση που έχει κρατήσει η Μυριέλλα από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor 5 καθώς και για το γεγονός ότι εκθέτει τον εαυτό της και τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα η Αθηνά εξήγησε πως η ίδια η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση της και επί της ουσίας φέρνει η ίδια τον εαυτό της σε δύσκολη θέση με τα φιλιά που δίνει με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θανάσης Μπέλλος - Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του

Ένα απρόοπτο συνέβη στην ομάδα των Μαχητών καθώς ο Θανάσης Μπέλλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Μπορεί οι Μαχητές να είχαν μερικές διαφωνίες στην παραλία ωστόσο μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Ο Θανάσης Μπέλλος ωστόσο έπεσε στη μάχη και με οδηγίες των γιατρών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν όλα καλά με το κεφάλι του.

Η ομάδα που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία

Οι Διάσημοι ήταν οι νικητές του αγωνίσματος ασυλίας όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει από νωρίς το πρωί το Youweekly.gr. Στο συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές θα κληθούν να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Οι Μαχητές είχαν δυσκολευτεί πολύ από το προηγούμενο βράδυ και έτσι δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στο 100% στο αγώνισμα κάτι που τελικά τους στοίχισε.

Οι Διάσημοι κέρδισαν με το εντυπωσιακό 10-7, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχαν προς όφελός τους και τα πέναλτι των Μαχητών καθώς πολλοί παίκτες βγήκαν εκτός λόγω προβλημάτων.

Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Την ήττα γνώρισαν οι Μαχητές στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι όλη η ομάδα, αναγκάστηκε να πάει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να παίξει για την ατομική ασυλία.

Από τη μεριά των Διάσημων, την ατομική ασυλία την έχει κερδίσει η Αθηνά η οποία απόψε θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είπε και χθες, η νίκη αυτή στην ατομική ασυλία είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα της.

Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία στο Survivor 5

Στην ομάδα των Μαχητών λοιπόν, την ατομική ασυλία κέρδισε ο Σπύρος Μαρτίκας o οποίος βέβαια δύσκολα θα ψηφιζόταν από την ομάδα του ούτως ή άλλως και ο λόγος είναι ότι την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου κατάφερε να παραμείνει και να διώξει από τον διαγωνισμό μία διάσημη τραγουδίστρια, την Ελισάβετ Σπανού.

Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρουβά και Παπαδοπούλου - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Τι κι αν οι Διάσημοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία, οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά από την ομάδα τους. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για το φαγητό, με τον Απόστολο Ρουβά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αρπάζονται στο συμβούλιο.

Όλα άρχιαν στην παραλία όταν οι παίκτες των Διάσημων έδιναν τις παραγγελίες τους στον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος αξιοποιώντας την ιδιότητά του ως μάγειρας, έχει αναλάβει το κομμάτι του φαγητού στην καλύβα.

Ο Απόστολος όμως ενοχλήθηκε με τα αιτήματα των συμπαικτών του, παράτησε τη μαγειρική και τόνισε πως το Survivor δεν είναι εστιατόριο να παραγγέλνει ο καθένας ό, τι θέλει. Η στάση του ενόχλησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την παρέα της και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε στο συμβούλιο.

Οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μαχητές έχασαν την ασυλία στο Survivor 5 και έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο ένας θα έβγαινε από την κάλπη ενώ ο άλλος θα αποτελούσε μία προσωπική επιλογή του Σπύρου Μαρτίκα που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η ομάδα των Μαχητών λοιπόν, σύσσωμη ψήφισε την Παρασκευή, η οποία στη συνέχεια παραδέχθηκε μόνη της πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της στο παιχνίδι. Ο Σπύρος, έδωσε την ψήφου του στον Σταμάτη Καλαφατά ο οποίος όπως είπε ολοκλήρωσε τον κύκλο του στο παιχνίδι.

Στο προηγούμενο επεισόδιο οι Διάσημοι έχασαν την ασυλία και έτσι αναγκάστηκαν να βγάλουν έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Υπενθυμίζουμε πως ήδη είναι υποψήφιοι η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Από τη μεριά των Διάσημων, την ατομική ασυλία την έχει κερδίσει η Αθηνά η οποία απόψε θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είπε και χθες, η νίκη αυτή στην ατομική ασυλία είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα της. Έτσι επέλεξε ως υποψήφια την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

"Σφαγή" στο συμβούλιο με Αθηνά και Μυριέλλα - «Είσαι απαράδεκτη κορίτσι μου»

Από τη στιγμή που η Αθηνά επέλεξε ως υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor 5 τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς στην ομάδα των Διάσημων, κυρίως ανάμεσα στην Αθηνά και τη Μυριέλλα.

Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα κατηγόρησε την Αθηνά ότι όταν κέρδισε η ομάδα της στο αγώνισμα ασυλίας, δε σηκώθηκε να χαρεί μαζί με τους συμπαίκτες της, ενώ χθες η ίδια ήταν εκείνη που κατηγορούσε τους Διάσημους ότι δεν χαίρονται με τις νίκες των άλλων.

Η Αθηνά έγινε έξαλλη με το εν λόγω σχόλιο και χαρακτήρισε απαράδεκτη τη Μυριέλλα Κουρεντή, φωνάζοντας και λέγοντάς της πως είχε 39 πυρετό και γι΄αυτό το λόγο δεν σηκώθηκε να πανηγυρίσει. Το μέρος της πήραν και ο Γιωρίκας Πιλίδης καθώς και η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έβαλε και πάλι τις φωνές στη συμπαίκτριά της.