Κώστας Παπαδόπουλος: «Θέλω να δω τι θα γίνει με την Μυριέλλα όταν θα μπει στο Survivor 5 ο...»

Η αποκάλυψη του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κώστας Παπαδόπουλος: «Θέλω να δω τι θα γίνει με την Μυριέλλα όταν θα μπει στο Survivor 5 ο...»

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Survivor, για το οποίο γνωρίζουμε ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία, ο Κώστας Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Open Weekend» σχολίασε όλα όσα βλέπουμε φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στις ρήτρες που έβαλε ο Ατζούν στα συμβόλαια των παικτών και προέβλεψε τον φετινό νικητή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor δεν δίστασε να αναφερθεί στο φλερτ της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το φετινό Survivor

«Βλέπω το Survivor, μου αρέσει πάρα πολύ αλλά θα ήθελα κάτι πιο αστείο. Έναν Τριαντάφυλλο, έναν Παπαδόπουλο, έναν Παππά… Εγώ θέλω να δω την εξέλιξη να μπει το αγόρι της Μυριέλλας, πιστεύω ότι θα μπει γιατί είναι καψούρης φουλ… Ο Βαλάντης δεν είναι παίκτης γιατί δεν παίζει αγωνίσματα, κάνει μόνο ριάλιτι. Ο Τριαντάφυλλος τουλάχιστον έπαιζε λίγο» ανέφερε ο Κώστας Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Σε κάποιον που ήθελε να φύγει από μόνος του από το παιχνίδι, είχαν προτείνει άλλα 4.000 ευρώ. Δεν μπορώ να πω ονόματα… Όταν έφυγαν ο Τζέιμς Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης τον πόνεσε τον Acun για αυτό και τώρα έχει βάλει ρήτρα. Εγώ που έχω μιλήσει με τους παίκτες που μπήκαν, τους είπαν τέσσερις φορές δεν μπορείς να φύγεις. Τον Κατσαούνη και τον Πιλίδη δεν θα τον αφήσει να φύγει, θα τον γδάρει».

H ανακοίνωση του Παπαδόπουλου ότι θα γίνει μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει πρώην παίκτης του Survivor 4. Μερικούς μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, η σύζυγός του έμεινε έγκυος και περιμένουν πως και πως τον καρπό του έρωτα τους. Την αποκάλυψη έκανε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μετά την συμμετοχή του στο Κάτι Ξαναψήνεται που πέταξε ατάκα φωτιά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε νέες δηλώσεις στην κάμερα του open και αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το 4o του παιδάκι.

Ο ζαχαροπλάστης είχε δηλώσει την επιθυμία του να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι και μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και είχε αναφέρει πως όταν βγει από το παιχνίδι, θα το βάλει μπροστά.

«Είμαι τρίτεκνος, και αν πάνε όλα καλά, πάω για το τέταρτο. Είναι φρέσκο. Η σύζυγός μου είναι περίπου 1,5 μήνα. Το θέμα είναι πως αν γίνει το All Star πώς θα πάω; Θα είναι πολύ δύσκολο» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Open.