Survivor 5 - αποκλειστικό: Τι είπε ο Βαλάντης χαμηλόφωνα στην Ευρυδίκη κι εκείνη σπάραξε στο κλάμα

Σοκαριστικό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - αποκλειστικό: Τι είπε ο Βαλάντης χαμηλόφωνα στην Ευρυδίκη κι εκείνη σπάραξε στο κλάμα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν βρέθηκε απέναντι από τον καρκίνο...

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: "Αισθανόμουν αδικία, ζήλευα τον κόσμο που είχε υγεία, έλεγα «εγώ γιατί να μην έχω». Έκλαιγα, αισθανόμουν ότι θα πεθάνω όταν άκουσα τη λέξη «καρκίνος», αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν πολλά είδη καρκίνου και ο καθένας έχει το δικό του προσδόκιμο ζωής και τη δική του θεραπεία. Άρχισα να ενημερώνομαι, μπήκα και σε μία ομάδα ανθρώπων που είχαν νοσήσει και είχαν γίνει καλά, που ονομάζεται «Be Strong». Το πιο δύσκολο, όμως, ήταν η επανένταξη. Από εκεί που είχα μία στρωμένη ζωή, έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν, μη έχοντας μαλλιά και δουλειά.

Δεν αισθανόμουν γυναίκα πια, δεν ξέρω τι αισθανόμουν. Δεχόμουν φλερτ από άντρες και ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν επειδή ήμουν καραφλή. Βλέπω τώρα κοπέλες που μπορεί να είναι υγιέστατες και να έχουν αλωπεκία, και έχουν τόση αυτοπεποίθηση... Πιστεύω ότι κι εγώ στη θέση τους δεν θα ένιωθα άσχημα, αλλά επειδή μου έπεσαν τα μαλλιά από τις χημειοθεραπείες, ίσως γι' αυτό δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου."

Γενικά είναι ένας άνθρωπος που έχει μοιραστεί την εμπειρία της αυτή δημόσια κι έχει κατηγορηθεί από πολλούς πως μέσα από αυτό προσπαθεί να κερδίσει δημοσιότητα, κάτι που είναι άδικο κατ' εμέ αφού με την ιστορία της - θεωρώ - πως δίνει δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει ή περνούν κάτι τέτοιο.

Τι συνέβη με Βαλάντη - Παπαδοπούλου

Στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο του Survivor κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στο συμβούλιο η Ευρυδίκη ξέσπασε σε κλάματα αναφέροντας πως ο Βαλάντης της είπε μια φράση χαμηλόφωνα που αφορούσε την περιπέτεια αυτή που πέρασε. Κάτι πολύ σκληρό. Μάλιστα, όλη η ομάδα του επιτέθηκε λέγοντάς του πως ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε.

Η ατάκα αυτή εννοείται πως κόπηκε στο μοντάζ από την παραγωγή του Ατζούν αφού... όπως έμαθα από την πηγή μου η ατάκα του Βαλάντη ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να ακουστεί ποτέ στον αέρα.

Όπως καταλαβαίνετε ούτε εγώ μπορώ να σας μεταφέρω την ατάκα αυτή. Είναι κάτι που δεν λέγεται. Είναι κάτι πραγματικά απαράδεκτο και θα έπρεπε να νιώθει ντροπή ο τραγουδιστής...

Όταν λένε ότι η πείνα μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπο... πόσο ισχύει... Και ο Βαλάντης μετά από αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils