Survivor 5 - Spoiler 18/1: Η ομάδα που κερδίζει απόψε το Sport Game

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - Spoiler 18/1: Η ομάδα που κερδίζει απόψε το Sport Game

Απόψε 18/1 το Survivor 5 επιστρέφει με δυο δυνατά αγωνίσματα, μια ημέρα μετά την αποχώρηση της εβδομάδας που "παίζεται" ανάμεσα στον Βαλάντη, τον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Βέβαια, το όνομα του παίκτη που επιστρέφει στην Ελλάδα σας το έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσω spoiler.

Σήμερα ωστόσο, θα παρακολουθήσουμε πρώτα το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, όπου η νικήτρια ομάδα θα έχει την δυνατότητα να δει φωτογραφίες και να διαβάσει μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων (δείτε ποια θα τα καταφέρει), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Sport Game.

Διάσημοι (Κόκκινοι) και Μαχητές (Μπλε), θα τα δώσουν όλα για όλα! Ειδικά οι Μαχητές θέλουν απεγνωσμένα να κερδίσουν γιατί τα δυο τελευταία παιχνίδια που είχαν φαγητό τα έχασαν. Έχοντας μάλιστα κερδίσει τις δυο ασυλίες θα έλεγε κανείς πως την νίκη την έχουν στο τσεπάκι τους.

Αυτή η ομάδα του Survivor 5 κερδίσει το Sport Game

Εμείς ωστόσο σαν φανατικοί τηλεθεατές του Survivor, για ακόμη μια φορά θα σας αποκαλύψουμε ποια ομάδα θα κερδίσει πολύ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές μας πληροφορίες που σας μεταφέρουμε μέσα από το Youweekly.gr, η ομάδα που θα κερδίσει και θα φάει, είναι αυτή των Μαχητών. Επιτέλους οι παίκτες θα φάνε κάτι άλλο εκτός από καρύδα και ρύζι.

Λέτε να συμβεί παρόμοιο περιστατικό με αυτό ανάμεσα στον Κατσαούνη και τον Πιλίδη που παραλίγο να μπαίνουν μπουνιές ή θα είναι πιο ήρεμο το κλίμα; We will see...

Η ομάδα που κερδίζει απόψε το Sport Game του Survivor 5