Σοκ: Φωτογραφίες της Survivor, Αθηνάς Ευμορφιάδη, πριν φουσκώσει χείλη και... σώμα

Πιο κουκλάρα πεθαίνεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ: Φωτογραφίες της Survivor, Αθηνάς Ευμορφιάδη, πριν φουσκώσει χείλη και... σώμα

Είναι μια από τις φετινές παίκτριες του Survivor που έχει απασχολήσει πολύ και μάλιστα στο χθεσινό 6/2 επεισόδιο βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με ακόμα μια συμπαίκτριά της (δείτε εδώ ποια). Η Αθηνά Ευμορφιάδη συστήθηκε στους περισσότερους μέσα από την παρουσία της στο ριάλιτι αλλά μόνο όσοι ασχολούνται με τα αγωνίσματα πάλης την ήξεραν για τα καλά και γνώριζαν τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Όπως λογικά θα γνωρίζουν και πόσο έχει αλλάξει στην πορεία των ετών, καθώς έβαζε όλο και περισσότερη μυϊκή μάζα στο σώμα της, κάτι που άλλαζε τα χαρακτηριστικά και στο σώμα και στο πρόσωπό της.

Αν αναζητήσει κανείς την Αθηνά Ευμορφιάδη στο Google, θα βρει αρκετές φωτογραφίες της από 4 και 5 και 6 χρόνια πριν, όταν ήταν 24-25 ετών και δεν είχε γίνει ακόμα τόσο dominant στο χώρο του kick boxing. Οι διαφορές στο σώμα της είναι εμφανείς, με τα μπράτσα της να είναι αρκετά πιο λεπτά, χωρίς τόσο έντονους δικεφάλους, όπως τη βλέπουμε στο Survivor.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς πως είναι σχεδόν αγνώριστη, σε βαθμό που αν δεν μας έλεγε κάποιος ότι είναι όντως η Αθηνά, δε θα πήγαινε το μυαλό μας. Φυσικά η εξήγηση βρίσκεται στο ότι τα σώματα των αθλητών σε αγωνίσματα πάλης, αλλάζουν και γίνονται πιο «σκληρά» ανάλογα με τους στόχους που έχουν και τις κατηγορίες βάρους στις οποίες αγωνίζονται.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη πριν λίγα χρόνια

Αθηνά Ευμορφιάδη

Αθηνά Ευμορφιάδη Survivor

Αθηνά Ευμορφιάδη πλαστικές

Αθηνά Ευμορφιάδη παρελθόν

Αθηνά Ευμορφιάδη Survivor βιογραφικό

Ο σύντροφός της

Τον σύντροφο της, Γιάννη Μαυροκορδάτο, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Άννα Ζηρδέλη. Όπως ανέφερε ο αγαπημένος της παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης η ίδια είναι δίκαιος άνθρωπος και την ενοχλεί το ψέμα και το γεγονός ότι δεν φέρνει νίκες.

«Μια χαρά το βλέπω το κορίτσι μου, λίγο να ανέβει στα αγωνιστικά πρέπει. Θα προσαρμοστεί σιγά σιγά, είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει. Εκεί μέσα 24 ώρες μαζί με τον άλλον λογικό να μαλώσει, εδώ τσακωνόμαστε στα σπίτια μας με τα αδέρφια και της μανάδες μας. Είναι λογικό να υπάρξουν κάποιες ίντριγκες.

Την ενοχλεί που δε φέρνει νίκες γιατί είναι αθλήτρια και θέλει να κερδίζει. Όταν πάει και παίζει ξύλο και σπάει τα πόδια της και τα χέρια της, πάει για να κερδίσει. Λογικό να μην της αρέσει που φέρνει ήττες. Για τη Ναυσικά δε μπορώ να κρίνω γιατί την ψήφισε γιατί μπορεί να έχει γίνει και κάτι άλλο μέσα στην καλύβα που να μην το γνωρίζουμε και να έχει βγει κάτι διαφορετικό προς τα έξω»

Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος η Αθηνά. Σιχαίνεται το ψέμα, είναι πάρα πολύ ντόμπρος άνθρωπος. Για να την έχει πειράξει τόσο πολύ όλο αυτό με τη Μυριέλλα σίγουρα ξέρει κάποια άλλα πράγματα που θα της τα έχει πει η ίδια η Μυριέλλα. Σας είπα, δε μπορεί το ψέμα, την πνίγει. Ακόμα δε μπορεί να μιλήσει, να ξεσπάσει. Είναι σκληρός άνθρωπος, είναι ντόμπρος άνθρωπος, θα πει κατευθείαν αυτό που θέλει.

Εύχομαι να μην την δούμε να ξεσπάει. Μας λείπει πάρα πολύ, στα παιδάκια, στους μαθητές της, στην κόρη της, στους γονείς της. Να είναι καλά και να έχει υγεία, όλα τα παιδιά. Αγαπάμε όλα τα παιδιά και τους μπλε και τους κόκκινους, ένα παιχνίδι είναι. Πάνω από όλα αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μαυροκορδάτος.