Οι εκπομπές είχαν βουίξει ότι θα μπει στο Survivor 5 αλλά το διέψευσαν στον αέρα του Love it

Όλη η αλήθεια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι εκπομπές είχαν βουίξει ότι θα μπει στο Survivor 5 αλλά το διέψευσαν στον αέρα του Love it

Πολλές εκπομπές έλεγαν τις τελευταίες ημέρες πως όχι μόνο πάει στο Survivor 5, αλλά είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο ένας νέος παίκτης που θα έβαζε "φωτιά" στην τηλεθέαση του ριάλιτι, αφού είχε συζητηθεί πολύ. Το ρεπορτάζ ωστόσο αυτό δεν ισχύει και το διέψευσε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Love It.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας, επικοινώνησε με τον νεαρό μουσικό, Γιάννη Λυγνό, ο οποίος του είπε πως είναι στην Ελλάδα και ετοιμάζει το νέο του τραγούδι

Οι δηλώσεις του Γιάννη Λύγνου για το Survivor 5

«Μου απάντησε ο Τζον Λυγνός και μου λέει ότι πραγματικά έχω πάρα πολύ δουλειά το τελευταίο διάστημα, οπότε δεν θα ασχοληθώ και με αυτό το κομμάτι. Προς το παρών δεν ισχύει κάτι τέτοιο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Τι θα δούμε απόψε 23/2 στο Survivor

Αντίστροφα μετράμε οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor για το αποψινό 23/2 επεισόδιο από την στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer καθώς όπως είδαμε θα γίνει το έλα να δεις.

Πέρα από το αγώνισμα θα γίνει χαμός ξανά στις καλύβες αλλά και στο συμβούλιο. Σήμερα είναι ημέρα αποχώρησης και είναι γνωστό πως αυτές οι ημέρες έχουν μια παραπάνω ένταση από τις υπόλοιπες.

Οι Διάσημοι μετά από σερί σε ήττες αναγκάστηκαν να θέσουν υποψήφιους προς αποχώρηση τρεις παίκτες τους: Τον Σάκη, την Ναυσικά και την Μυριέλλα. Εκεί ξεκίνησαν να βγαίνουν στην φόρα και διάφορα προβλήματα που υπήρχαν ήδη στην καλύβα αλλά δεν είχαν ποτέ συζητηθεί. Μάλιστα η σχέση της Ευρυδίκης με τον Άρη βρίσκεται σε μια πολύ λεπτή γραμμή. Τον κατηγόρησε για λεκτική βία (δείτε εδώ τι συνέβη ακριβώς).

Τέτοιου τύπου προβλήματα δεν νομίζουμε πως θα λυθούν και ποτέ.

Παρά το γεγονός πως ξέρουμε ήδη ποιος αποχωρεί (δείτε εδώ το spoil) πάντα υπάρχει μια προσμονή για την ανακοίνωση του ονόματος από το στόμα του Γιώργου Λιανού.