Survivor 5: Ο Άρης Σοϊλέδης κάλεσε τους συμπαίκτες του στον γάμο του - «Ελπίζω να μας τιμήσετε»

Η επική πρόταση στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Άρης Σοϊλέδης κάλεσε τους συμπαίκτες του στον γάμο του - «Ελπίζω να μας τιμήσετε»

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να βρίσκεται μέχρι στιγμής στο Survivor 5, ωστόσο δεν μπορεί να κρύψει με τίποτα την αγάπη που τρέφει για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά καθώς όπως δήλωσε στο αποψινό 9/3 επεισόδιο ανυπομονεί πως και πως να παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι ο γάμος του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν να πραγματοποιηθεί πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο ο κορωνοϊός ανέβαλε τα σχέδια τους.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια φανταστική μέρα η χθεσινή, το έπαθλο επικοινωνίας το έχουμε πάντα ανάγκη και μίλησα και με τη γυναίκα μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ.

Της είχα κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Δεκέμβρη και λόγω κορωνοϊού δεν μπορέσαμε να κάνουμε τον γάμο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Χθες είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί. Όποια ημερομηνία θέλει όταν βγω να παντρευτούμε φέτος το καλοκαίρι».

Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Έτοιμοι να γίνουν γονείς Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης - «Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 1/3 η Μαρία Αντωνά. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε φυσικά στον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη και την συμμετοχή του στο Survivor 5, στο οποίο ενδέχεται να πάει και η ίδια αλλά όχι για να αγωνιστεί.

Η ίδια αρχικά περιέγραψε την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον ποδοσφαιριστή: «Είχα μείνει έκπληκτη, δεν απάντησα αλλά το πήρα το δαχτυλίδι. Εντάξει, “Ναι” είπα δεν χρειάστηκε βέβαια να το πω, αλλά το ένιωσα. Δεν απάντησα αλλά ήταν όλα πολύ συγκινητικά. Δεν έχω απαντήσει ακόμα και δεν με ρώτησε ξανά.

Οργάνωσε ένα σαν boat event το οποίο έγινε σε ένα σκάφος νότια της Αθήνας. Ουσιαστικά πήγαμε για να βρούμε κάποιους φίλους που είχε να μιλήσει για δουλειά. Βέβαια εγώ τα είχα καταλάβει σχεδόν όλα, αλλά μέχρι εκεί που έφτασα έκανα ότι δεν καταλαβαίνω.

Ο Άρης έχει ένα πράγμα το οποίο το βλέπω και μέσα στο παιχνίδι. Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα. Είχε σαξοφωνίστα ο οποίος έπαιζε μουσική (…) Το μόνο που δεν είχα καταλάβει ήταν πώς θα έρθει το δαχτυλίδι το οποίο ήρθε τελικά με ένα drone».

Για το εάν είναι έτοιμη να αποκτήσει παιδί: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου. Δεν έχω θέμα, ξέρω το παρελθόν του συντρόφου μου. Δεν έχω πρόβλημα, λογικό είναι, ωραίο παλικάρι είναι», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.