Survivor 5 - highlights 20/3: Ο "βασιλιάς" τον Μπλε, ο Σταυρός του Κατσαούνη και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 20/3: Ο

Απολαυστικό ήταν το δεύτερο αγώνισμα μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor 5. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις ξεκίνησα, ένας παίκτης νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς των Μπλε, ενώ είχαμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τα 20/3 highlights του Survivor 5

Δύσκολα τα πράγματα για τον Κατσαούνη - Οι δυσκολίες του να "χωνέψει" νέα ομάδα

Δύσκολο το ξύπνημα του Γιώργου Κατσαούνη στη νέα ομάδα και τη νέα παραλία, την Κυριακή 20/3. Μετά τη νίκη της νέας Μπλέ ομάδας και την επιστροφή τους στην καλύβα τους, ο δημοφιλής παίκτης δήλωσε πως όλο αυτό του είναι πολύ δύσκολο, κοινώς δεν μπορεί να το χωνέψει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν του πάνε τα Κόκκινα και αισθάνεται ακόμα μαχητής μιας και έχει πεινάσει και έχει περάσει πολλά με την προηγούμενη του ομάδα, και πως το μπλέ είναι το χρώμα του λαού.

«Ξαφνικά είναι ένα καλό κορίτσι...» - Η σπόντα του Κατσαούνη για την Ασημίνα

Όπως όλα δείχνουν, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, όπως έκαναν οι ομάδες, έτσι και η σχέση της Ασημίνας (δείτε εδώ το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για αυτήν) με τον άλλοτε κολλητό της Κατσαούνη, παραμένει στoν πάγο.

Αν και παρέμειναν στην ίδια ομάδα και δεν χωρίστηκαν, φαίνεται πως ο ένας δεν εμπιστεύεται τον άλλο, και από τα λεγόμενα τους καταλαβαίνουμε πως ίσως κάποια στιγμή οι σχέσεις τους για χάρη της ομάδας φτιάξουν, αλλά δεν θα είναι ποτέ όπως πριν.

Ο δημοφιλής παίκτης, ανέφερε πως ξαφνικά έχει γίνει καλή και γλυκιά με την νέα ομάδα, καθώς όπως υποστηρίζει δεν την παίρνει να έχει άλλη συμπεριφορά καθώς θα στραφούν εναντίον της.

Από τη μεριά της, η Ασημίνα δήλωσε πως θα είναι κοντά του αν χρειαστεί κάτι αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω.

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό - Παρέα με τη Βρισηίδα ο Άρης Σοϊλέδης

Μπορεί για κάποιους, η μέρα στις νέες ομάδες, να μην ξημέρωσε όπως περίμεναν, ωστόσο για κάποιους άλλους, είναι σαν να ξεκίνησε μια νέα εποχή στο παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βρισηίδα και τον Άρη, τους οποίους είχαμε δει ου ολίγες φορές στο παρελθόν, να διαπληκτίζονται και να έχουν αρκετές εντάσεις μεταξύ τους. Φαίνεται λοιπόν πως οι δυο τους στη νέα ομάδα ήρθαν κοντά και άρχισαν να ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν δειλά δειλά παρέα.

Το γνωστό μοντέλο είπε χαρακτηριστικά πως ο Άρης ενώ την απέφευγε και έκανε σαν να μην υπάρχει, πλέον την υπολογίζει, και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό καθώς δεν είναι ωραίο σε μία ομάδα να υπάρχουν κακές σχέσεις και είναι φυσικό να πρέπει οι τόνοι να είναι χαμηλοί χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Συγκεκριμένα είπε πως τώρα μαθαίνουν ο ένας τον άλλο, μιας και όπως είχαμε δει δεν είχαν κάνει καλή αρχή στην προηγούμενη ομάδα.

«Φέρε μου πίσω τον...» - Δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας

Δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις όπως φαίνεται στους νέους Κόκκινους. Toν πρώτο τους καυγά φαίνεται πως είχαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης με αφορμή έναν σταυρό που της είχε δώσει όταν ήταν...κοντά!

Όλα ξεκίνησαν με τον σταυρό του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο αγρότης στην ηθοποιό. «Είναι σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου και την πίστη μου. Φέρε μου σε παρακαλώ τον σταυρό μου άμα μπορείς και θα είμαστε μια χαρά» τόνισε, με σαφήνεια, ο Γιώργος Κατσαούνης στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του Survivor. «Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά διότι ούτως ή άλλως κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν αποσκοπώ πουθενά και δεν θέλω να συγχυστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε».

Κατσαούνης: «Άμα τον ήθελες τον σταυρό και σεβόσουν τον Άγιο, γιατί είναι και προστάτης μου…»

Μυριέλλα: «Μην μου λες εμένα αν σέβομαι ή όχι, γιατί αυτή τη στιγμή με προσβάλλεις και γω δεν ήρθα να σε προσβάλλω. Μια χαρά σέβομαι, στην ίδια θρησκεία πιστεύουμε. Επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι αρκετά χριστιανικό αυτή τη στιγμή, θα σου δώσω τον σταυρό αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό».

«Η φράση που αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει για τον Γιώργο είναι… μακριά και αγαπημένοι» ξεκαθάρισε, στη συνέχεια, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

«Είσαι τρελός ρε μ@@@α;!» - Ασύλληπτο περιστατικό ανάμεσα σε Σχίζα και Καραγκούνια

Άνευ προηγουμένου έκρηξη από τον Στάθη Σχίζα, εναντίον του Τάκη Καραγκούνια στον αγώνα Κυριακή 20/3.

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, το τελευταίο μέρος του αγωνίσματος, ωστόσο, έμελλε να αφήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές εμβρόντητους με την επίθεση του Στάθη στον Τάκη.

Ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα νεγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε, αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους χωρίζοντας τους.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μαλ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της μπλε πλέον ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν, βεβαίως, «καταδίκασε» ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός για να εκφράσει στη συνέχεια «συγνώμη» ο Στάθης Σχίζας προς τον Τάκη Καραγκούνια.

«Πας κόντρα σε μένα; Έχω κόσμο έξω!» - Ο Σπύρος Μαρτίκας "ξαναχτυπά"

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους παίκτες που από την κόκκινη ομάδα μεταφέρθηκε στην μπλε και ο παίκτης που τον υποδέχτηκε ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος όπως φαίνεται θέλησε αμέσως να ξεκαθαρίσει τη θέση του και σχεδόν να προειδοποιήσει το νέο του συμπαίκτη για την στάση που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Καραγκούνιας αποκάλυψε: «Το πιο περίεργο που μου συνέβη όταν ήρθα στην μπλε ομάδα σε μία συζήτηση με τον Σπύρο Μαρίκα μου εκμυστηρεύτηκε ότι κοίταξε να δεις ότι είχαμε είχαμε, θα τα βρούμε αυτά απλά να ξέρεις ότι δεν είναι εμένα να μου πηγαίνεις κόντρα, γιατί έχω δύναμη. Εγώ έχω κόσμο έξω. O Μαρτίκας νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς της μπλε ομάδας, ο βασιλιάς του Survivor, ότι κατευθύνει κοινό ή οτιδήποτε. Εγώ δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για κανέναν, ειδικά για τον Σπύρο Μαρτίκα».

Επικράτησαν των αντιπάλων και τα κατάφεραν - Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία

Με σκορ 12 - 7 επικράτησαν των Κόκκινων οι Μπλε, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν ένα υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δεν τρέμει η καρέκλα του αυτή την εβδομάδα - Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία;

Μπορεί να μην είναι στα καλύτερα του, μετά την ένταξη του στην ομάδα των Κόκκινων, ωστόσο ήταν σίγουρα καλό το γεγονός πως κέρδισε την ατομική ασυλία. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη, που κέρδισε και στο δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας θα πρέπει να επιλέξει ποιον θα δώσει για υποψήφιο.

Ο ίδιος μετά την νίκη του δεν φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς ανέφερε πως ούτε χαρούμενος είναι αλλά ούτε λυπημένος, και συνέχισε λέγοντας πως αφορά μόνο εκείνον και θα προσπαθήσει να κάνει το σωστό όταν έρθει η ώρα.

Είναι γεγονός - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Ο πρώτος υποψήφιος στην νέα ομάδα των Κόκκινων είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο δημοφιλής παίκτης μετά τον τραυματισμό του ίσως έγινε το "εύκολο" θύμα για τους συμπαίκτες του και έτσι να ψηφίστηκε.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς όλοι αιτιολόγησαν αγωνιστικά την ψήφο τους καθώς ίσως του πάρει καιρό να αναρρώσει και έτσι ίσως κρατήσει πίσω την ομάδα.