Survivor 5 spoiler 23/3: Οριστικό και αμετάκλητο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 23/3: Οριστικό και αμετάκλητο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Μετά την αλλαγή των παικτών στις ομάδες του Survivor 5 οι ισορροπίες έχουν χαλάσει. Ορισμένοι από φίλοι έγιναν εχθροί και άλλοι από εχθροί φίλοι, βέβαια, μέσα στο αγώνισμα φιλίες και έχθρες εξαφανίζονται με αποτέλεσμα αυτό να έχει φέρει πολλές εντάσεις, ειδικά ανάμεσα στην Σοφιάννα και την Ασημίνα.

Στα συμβούλια του νησιού επικρατεί κάθε φορά χαμός και κυρίως στα δυο τελευταία έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν οι: Μυριέλλα, Ματθαιακάκης, Μαρτίκας και Καραγκούνιας, κάτι δημιούργησε εντάσεις, μιας και μερικοί δεν θεώρησαν σωστό να πέσουν στον τάκο.

Ο Τάκης τσακώθηκε με τον Σοϊλέδη, που ήταν εκείνος ο οποίος τον έβγαλε υποψήφιο μετά την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει. Μάλιστα, έδωσε μια επική ατάκα κατά την διάρκεια ενός καβγά τους. Ωστόσο, ο Καραγκούνιας δεν είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το Survivor 5, αλλά άλλος παίκτης όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, από χθες Τρίτη 22/3.

Σήμερα Τετάρτη 23/3 όπως είδαμε στο trailer θα γίνει πάλι χαμός, ενώ όσον αφορά το αγώνισμα επάθλου έχουμε σε spoiler την ομάδα που θα κερδίσει και θα φάει.

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 5

Οριστικό πλέον είναι πως ο Ανδρέας Ματθαιακάκης θα πάρει τη δάδα του και θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αποχωρεί από το Survivor 5

Λίγα λόγια για τον ίδιο

Ο Ανδρέας γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster.

Η συμμετοχή του στο «Survivor» είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του. Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την ήττα.