Survivor 5 highlights 28/3: Η κόντρα Ναυσικάς με Τζο, ο έξαλλος Άρης και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 28/3: Η κόντρα Ναυσικάς με Τζο, ο έξαλλος Άρης και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μπορεί σήμερα να έχουμε αγώνισμα επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος το κερδίζει), ωστόσο χθες στο Survivor 5 είδαμε την δεύτερη ασυλία που έχασαν οι Κόκκινοι και έβγαλαν άλλους δυο συμπαίκτες τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τσακωμοί δεν έλειψαν.

Τα 28/3 highlights του Survivor 5

«Τουλάχιστον τώρα παραδέχεται ότι...» - Η αποκάλυψη του Ανδρέα Ματθαιδάκη για την Ασημίνα

Μια εβδομάδα έχει που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και αποφάσισε να το ρίξει στο καλο φαγητό, μαζί με τον φίλο του Σάββα Κάλφα αλλά και να αποκαλύψει ορισμένα μυστικά και κυριώς για την Ασημίνα.

Το βράδυ της Κυριακής 27/3 ο Ανδρέας και ο Σάββας έβλεπαν το νέο επεισόδιο του Survivor, τρώγοντας τσουρέκια σοκολάτας με παγωτό. Ο πρώην παίκτης δημοσίευσε σε story το γεύμα τους γράφοντας: «Τα ονειρευόμασταν και κλαίγαμε bro».

Λίγα μετά λεπτά ο Ανδρέας αποfάσισε να αναφερθεί και στην πρώην συμπαίκτριά του, Ασημίνα, ρίχνοντας σπόντα στον στρατηγικό τρόπο που επέλεγε να παίξει. «Τουλάχιστον τώρα παραδέχεται ότι θα παίξει την ατομική ασυλία –και καλά κάνει-», έγραψε.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μας έλεγε μισή ώρα δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος, θα την πετάξω κλπ και μετά “μάτωνε” να την πάρει (όπως και το κατάφερε την πρώτη)», συνέχισε.

«Ο κύριος κωλοτούμπας...» - Μυριέλλα και Ναυσικά "σταυρώνουν" τον Τάκη

Η ηθοποιός υποστήριξε ότι ο Τάκης κάνει λάθη από τον φόβο του να μην ψηφιστεί, ενώ η Ναυσικά δήλωσε ότι είναι ο «κύριος Κωλοτούμπας».

«Όλοι βλέπουμε ότι ο κύριος Κωλοτούμπας, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του, φοβάται πάλι ότι θα ψηφιστεί», δήλωσε η Μυριέλλα και συνέχισε: «Τάκη συγγνώμη αλλά η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο».

«Έχει το όνομα και δυνατό συμβόλαιο...» - Στο στόχαστρο του Μαρτίκα ο Απόστολος Ρουβάς

Ο αγώνας ασυλίας έχει φέρει αναταράξεις και στις δύο ομάδες, καθώς η στρατηγική έχει κατακτήσει τα μυαλά των παικτών και όλοι θέλουν να ακολουθήσουν αυτό που θα τους πάει πιο κοντά στον τελικό τους στόχο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/3 είδαμε πως η συζήτηση για τον αγώνα και τους Κόκκινους έφερε έντονες αναταράξεις στην ομάδα των Μπλε.

Συγκεκριμένα πολλοί μίλησαν για τους ποιους πρέπει να στηρίξουν, υποστηρίζοντας πως «τα μεγάλα κεφάλια» που έχουν μείνει και καιρό μέσα στο παιχνίδι πρέπει να φύγουν και να δώσουν χώρο στα νεότερα παιδιά. Αυτή την δήλωση έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ βρήκε αρκετούς υποστηρικτές.

«Ο Απόστολος 45 χρονών να τον δικαιολογούμε για το τι πέρασε στην ζωή του, το καταλαβαίνω. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο μέσα στο παιχνίδι και κλείνει σχεδόν 4 μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας.

«έχει πρωινή εκπομπή, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον λυπηθώ», τόνισε λίγα λεπτά μετά. Ωστόσο απέναντι σε αυτα βρέθηκε ο Τάκης και αναρωτηθήκε τον λόγο που ο Μαρτίκας μπήκε στο παιχνίδι: «Είσαι λάθος Μαρτίκα, μην ακούω αερολογίες», είπε.

Από την άλλη με τον Μαρτίκα συμφώνησε και η Ευρυδική.

Είχαν τα τυχερά τους Μυριέλλα και K. Εμμανουήλ - «Πολύ ωραίοι οι Τούρκοι»

Όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να μοιραστεί και λοιπές λεπτομέρειες από την βραδιά «που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει». (Δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ της Μυριέλλας με νέο παίκτη)

«Το πάρτυ ήταν φανταστικό, είχα τις επιτυχίες μου και δεν ήταν μόνο ένας», εξομολογήθηκε η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Ωστόσο θα έμενα στο φιλικό γιατί παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο».

«Έχουμε πολύ όμορφους άντρες, γιατί να μην τους τιμήσουμε» κατέληξε η Μυριέλλα.

Παράλληλα φαίνεται πως πολύ καλές γνωριμίες είχαν και η Μαίη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος παραδέχτηκε πως: «Μου την έπεσαν κανά δυο άτομα.. Ήταν πολλοί ωραία όλα τα αγόρια»

Λαχτάρα στους Κόκκινους - Τραυματίστηκε και έφυγε με λυγμούς η Ασημίνα

Σε αυτό το αγώνισμα πρώτα τα κορίτσια σε δυάδες αντιμετωπίζουν την αντίπαλη ομάδα κουβαλώντας μια πολύ βαριά δοκό.

Το δύσκολο αυτό αγώνισμα φαίνεται πως έφερε ένα πολύ μικρό τραυματισμό στην Ασημίνα. Η παίκτρια του Survivor έπιασε με λάθος τρόπο την δοκό και της γύρισε το νύχι με αποτέλεσμα να της φέρει πολύ πόνο και αίμα στα χέρια της.

Ωστόσο οι συμπαίκτες της ήταν εκεί για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει και αυτόν της τον τραυματισμό.

«Άσε την να χαρεί λίγο, ξέρουμε πόσο αδύναμη είναι» - Έσταξε «μέλι» η Βρισηίδα για την Μυριέλλα

Η αρχική νίκη των Κόκκινων γυναικών έφερε αντάρες στην μπλε ομάδα, η οποία δεν πήρε την προσωρινή ήττα της και τόσο καλά. Και όσο τα αγόρια των ομάδων είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον στίβο μάχης, η Βρισηίδα αποφασίζει να ρίξει την μπηχτή της για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Η παίκτρια των μπλε έσταξε φαρμάκι για την πρώην συμπαίκτρια της λέγοντας: «Άσε την λίγο να χαρεί, αυτή είναι η υποψήφια» και συνέχισε «3,5 μήνες ξέρουμε πόσο αδύναμη αδύναμη είναι η Μυριέλλα δεν θα αποδείξει κάτι με την νίκη της σήμερα».

έχοντας πει αυτή η Βρισηίδα συμπλήρωσε «Δεν μας νοιάζουν τι κάνουν οι Κόκκινοι».

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον αγώνα ασυλίας

Η συγκλονιστική αναμέτρηση για το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, ολοκληρώθηκε και νικητές αναδείχθηκαν οι Μπλέ, μετά την αναμέτρηση Μυριέλλας - Άρη, όπου ο παίκτης των μπλε μπόρεσε να κέρδισε την ηθοποιό.

Απαρηγόρητη η Μυριέλλα - «Δεν ξέρω ποιοι θα μπορούν να σταθούν δίπλα μου στον τάκο»

Η ήττα των Κόκκινων έφερε εντάσεις και κλάματα από την πλευρά των ηττημένων, λόγω του ότι θα φύγει για ακόμα μια παίκτης τους. Μάλιστα η Μυριέλλα που έπαιξε και έχασε τον τελευταίο πόντο για την ομάδα ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς, απογοητευμένη από την απόδοσή της.

Μπορεί οι συμπαίκτες της να έτρεξαν να την παρηγορήσουν και να της πουν ότι δεν πειράζει εκείνη επέμενε πως δεν θέλει να φύγει άλλος από την ομάδα της και πως ήταν πολύ κοντά στο να νικήσει τον Άρη, αν έφτανε στο στόχο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Στη συνέχεια η Μυριέλλα παραδέχτηκε στον Γιώργο Λιανό ότι έχει στεναχωρεθεί πολύ. «Ένιωσα ότι μπορούσα να πάρω τον πόντο. Έχω στεναχωρεθεί που θα πρέπει να ξαναπάμε στην κάλπη και να ψηφισούμε κάποιον συμπαίκτη μας», ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα ποιος θα μπορέσει να βρεθεί στον τάκο με εμένα. Αυτή είναι η πιο δύσκολη ψηφοφορία μας».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταγγέλλει Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - «Με βάζουν να παίζω με δυνατούς παίκτες...»

Λίγο μετά τη νίκη των Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχολίασε το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του, τον ανάγκασαν να παίξει στο αγώνισμα με τον Μαρτίκα με αποτέλεσμα να χάσει το ματς.

Όπως εξήγησε πρόκειται για μία στρατηγική του Άρη και του Γιώργου για να του χαλάσουν τα στατιστικά και να τον ψηφίσουν στο επόμενο συμβούλιο.

«Εχθές στον αγώνα ήταν να φέρω τον έκτο πόντο. Ζήτησα στον Άρη να έρθει μαζί μου αλλά μου είπε να πάρω τον Σπύρο για να είναι εκείνος και ο Τάλα ξεκούραστοι. Επέμεναν και οι δύο ότι έπρεπε να μου δώσουν τον Σπύρο, εγώ δεν ήθελα τον Σπύρο. Δεν ευθύνομαι πάντα εγώ όταν χάνω, έχω μία καθοδήγηση από την ομάδα και συγκεκριμένα από τον Άρη.

Με έχει καθοδηγήσει ότι θα με ματσάρουν πάντα με δυνατούς παίκτες να χάνω για να παίζουν εκείνοι με αδύναμους παίκτες και να παίρνουν τους πόντους. Αν όταν έρθει η ώρα του συμβουλίου με ψηφίσουν γιατί κάνω ήττες θα είναι απλά τραγικό», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στα μαχαίρια Εμμανουήλ - Καραγκούνιας - «Δεν είμαστε στον στρατό για να...»

Μετά την νίκη των Μπλε στο αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, οι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία και τότε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον Τάκη Καραγακούνια. Στον νέο παίκτη φαίνεται πως δεν αρέσει καθόλου το γεγονός ότι ο Τάκης δεν του μιλάει με ευγένεια, ενώ αντιθέτως του συμπεριφέρεται σαν να είναι «ο νέος στον στρατό».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος θυμήθηκε ένα αντίστοιχο ένα αντίστοιχο σκηνικό που είχε βιώσει ο Τάκης, όταν έφτασε στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ μίλησε και για ένα σκηνικό που έγινε ανάμεσα στους δύο το χθεσινό βράδυ 27/3, όταν ο Τάκης τον έβρισε.

Τότε ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να μιλήσει με τον Τάκη για το πρόβλημά του και για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει, ωστόσο φαίνεται πως η κόντρα τους συνεχίστηκε και στο συμβούλιου του νησιού.

«Μιλάει με πολύ αγένεια σε έναν νέο παίκτη και αντί να τον στηρίξει του μιλάει με αγένεια. Δεν γουστάρω την αγένεια και είναι αγενής ο τύπος. Μου είπε μία πολύ άσχημη λέξη και έπαθα ταχυκαρδία. Με ενοχλεί γιατί εγώ είμαι πολύ ευγενής τύπος».

«Το ριάλιτι που θες να περάσεις δεν...» Νέα κόντρα Εμμανουήλ - Καραγκούνια

Την απογευματινή τους κόντρα συνέχισαν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Τάκης Καραγκούνιας στο συμβούλιο του νησιού. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον κομμωτή τι θα άλλαζε στο στυλ του συμπαίκτη του. Τότε εκείνος απάντησε τη θέση σε αυτό το συμβούλιο. Μια σπόντα για τη θέση του στην ομάδα.

Οι δυο τους είχαν μια κόντρα πριν το αγώνισμα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Τάκης μίλησε απότομα στον συμπαίκτη, γόνος που έφερε τη δυσαρέσκεια του δεύτερου. Όταν αυτό συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τότε η δυσαρέσκεια εξελίχθηκε σε θυμός.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Τάκης είπε προς τον συμπαίκτη του προς «το ριάλιτι και το σόου που θες να περάσεις, δεν θα το περάσεις με εμένα». Ωστόσο φαίνεται πως ο Εμμανουήλ δεν έχασε στιγμή την ψυχραιμία του.

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο (27/3) συμβούλιο, οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή και απόψε, η κάλπη έδειξε τον Απόστολο Ρουβά. Κανείς δεν περίμενε αυτό το όνομα και μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης αντέδρασε και εξήγησε πως είναι άδικο να ψηφιστεί ο συγκεκριμένος παίκτης καθώς είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Ναυσικά, η οποία δήλωσε επίσης σοκαρισμένη από την υποψηφιότητα του Απόστολου Ρουβά και έτσι έδωσε ως υποψήφια τη Τζο Μαριδάκη, η οποία όπως είπε είναι η πιο αδύναμη κοπέλα αγωνιστικά.

«Βλάχος βλάχος αλλά...» - Σκοτώθηκαν στο συμβούλιο Κατσαούνης και Αντωνόπουλος

Μόλις ολοκληρώθηκε αυτή η κόντρα μία άλλη πήρε φωτιά. Ο λόγος για τον Κατσαούνη και τον Νίκο Αντωνόπουλο.

Το σπίρτο που έδωσε φωτιά είναι... ο χρυσός αιώνας του Περικλή. Μάλιστα οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κοπέλες. Καθώς ο ένας είπε τον άλλον «Κ..βλαχο και ο άλλος χαζό».

Στη συνέχεια ο Νίκος δήλωσε πως ο Γιώργος προσπαθεί συνεχώς να του μιλήσει για ιστορικά γεγονότα για να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις.

«Τι άλλο να κάνω, να τους προσκυνήσω» - Ξέσπασε η Τζο εναντίον της Ναυσικάς

Η απόφαση αυτή της Ναυσικάς έφερε την έντονη αντίδραση της Τζο η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Φέρνω νίκες, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην με ψηφίσουν; Να τους προσκυνάω;».

Φυσικά αυτό το σχόλι οδεν θα έμενε αναπάντητο από την πλευρά της Ναυσικάς, η οποία ενίστατο και ζήτησε να μάθει για την κλίκα που της χρεώνουν.

Στην απόφαση να ψηφίσουν τον Απόστολο Ρουβά αντέδραση και ο Άρης, ο οποίος θεώρησε πολύ συμπτωματικό και οι δύο νέοι παίκτες να ψηφίουν το ίδιο άτομο, που δεν έχουν και σε αντιπαράθεση.