Survivor 5 - highlights 9/4: Οι άγριοι τσακωμοί των παικτών και οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Παπαδοπούλου

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 9/4: Οι άγριοι τσακωμοί των παικτών και οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Παπαδοπούλου

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 δεν έχουν τέλος καθώς σε κάθε επεισόδιο οι ανατροπές, οι εκπλήξεις αλλά και οι τσακωμοί δεν λείπουν καθώς οι ισορροπίες στον Άγιο Δομίνικο αλλάζουν ολοένα και περισσότερο. Άραγε τι συνέβη στο χθεσινό 9/4 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης;

Τα higlights του Survivor 5 της Σαββάτου 9/4

Οι πρώτες ώρες στην καλύβα χωρίς την Ευρυδίκη - «Δε θα είναι πια το ίδιο...»

Το σημερινό επεισόδιο 9/4 του Survivor 5 ξεκίνησε λίγο ζόρικά μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από την μπλε ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες ήταν δεμένοι και φυσικά εκτιμούσαν το μοντέλο για το χαρακτήρα και την μαχητικότητα της.

Η Ανδριώτου ήταν εκείνη που δε μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι έφυγε η φίλη της και μέσα στα σκοτάδια στην καλύβα άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

«Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα!» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Εμμανουήλ

To Survivor 5 το Σάββατο 9/4 ξεκίνησε με εντάσεις και φανερές ενοχλήσεις μιας και η τελευταία αποχώρηση δεν ήταν αυτή που περίμεναν παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αν και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση τελικά φαίνεται πως έχει κοινό και δεν έφυγε.

Η ομάδα του λοιπόν και ειδικά ο Άρης και ο Ταβλαδάκης εξέφρασαν ανοιχτά πως δε θα ήθελαν να μείνει ο κομμωτής για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Όταν άκουσε τα ψυχρά αυτά λόγια ο Εμμανουήλ άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα.

«Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα», είπε ο Εμμανουήλ.

«Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας » - Κόλαφος παίκτρια των κόκκινων για τον Άρη

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 στο Survivor 5 βλέπουμε την μπλε ομάδα να προσπαθεί από τη μια να διαχειριστεί την αποχώρηση της Παπαδοπούλου και από την άλλη να έχει αρμονία.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη από τους κόκκινους είδαμε να δίνει στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη για όσα είπε στους συμπαίκτες του μετά το συμβούλιο, προκειμένου να μην χαλάσει την εικόνα του. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει αγχωθεί με τον τραυματισμό του και προσπαθεί να μην χαλάει τη μαχητική εικόνα που όλοι θυμούνται να δείχνει στα run.

«Πιστεύω πραγματικά ότι τον Άρη Σοϊλέδη τκαι το πώς θα βγει προς τα έξω. Πώς θα τον δει ο κόσμος.

Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας γιατί ξαφνικά άρχισα εγώ να μιλάω, άρχισε η Ασημίνα να μιλάει και σιγά – σιγά θα αρχίσουν κι άλλοι να μιλάνε γιατί χθες στο συμβούλιο γύρισε και είπε στη Ναυσικά και στον Απόστολο, που είναι τα πιο κοντινά του άτομα, ότι δεν βγήκαν στην κάμερα τον υπερασπιστούν, αλλά το είπαν πίσω από την κάμερα», είπε η παίκτρια του Survivor.

Γέλια και χαρές με την τηλεόραση του Καραγκούνια - Ποιος παίκτης έκανε σαν μωρό παιδί

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 του survivor 5 μπορεί να είδαμε στην αρχή οι παίκτες της μπλε ομάδας να είναι λίγο πεσμένοι και ειδικά ο Εμμανουήλ να νιώθει πως οι συμπαίκτες του δε χάρηκαν με την παραμονή του στο παιχνίδι, στη συνέχεια όμως η ψυχολογία της ομάδα ανατράπηκε.

Ο Καραγκούνιας αποφάσισε να φτιάξει λίγο τη διάθεση στην ομάδα του και έτσι δημιούργησε μια ξύλινη κατασκευή, την οποία ονόμασε τηλεόραση. Από εκεί πέρναγε ένας ένας κάθε παίκτης και έλεγε χιουμοριστικές ατάκες.

Άγριο περιστατικό - ''Άναψαν τα αίματα'' ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 του Survivor 5 αρχικά είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια με σχετικά ανεβασμένη διάθεση μετά τον χαμό του πατέρα του, αφού μάλιστα προσπάθησε να διασκεδάσει τους συμπαίκτες του με πρωτοφανή τρόπο.

Στη συνέχεια όμως και ενώ πήγε να αγωνιστεί για το έπαθλο φαγητού τα έσπασε με τον Κατσαούνη καθώς κατηγόρησαν τον Τάκη, πως δεν εφάρμοσε fair play όταν έπαιζε με τον Νίκο Γιάννη, αφού καταλάθος του πέταξε χώμα.

Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Στο επεισόδιο του survivor 5 της Παρασκευής 9/4 είδαμε τις δύο ομάδες να τρέχουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Για την νικήτρια ομάδα προβλεπόταν μια πίτσα στον καθένα και μια βίκος colla. Φυσικά σας το είχαμε πει και εμείς πρώτοι και έτσι είδαμε με τελικό σκορ 6-3 την κόκκινη ομάδα να κερδίζει για άλλη μια φορά.