Survivor 5: ΚΡΊΜΑ - Αυτός ο παίκτης έχει κάνει μόνο 3 νίκες κατά την παραμονή του στο παιχνίδι!

Άσχημα τα πράγματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: ΚΡΊΜΑ - Αυτός ο παίκτης έχει κάνει μόνο 3 νίκες κατά την παραμονή του στο παιχνίδι!

Το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης στο Survivor 5 πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ 15/4 (δείτε εδώ το τρέιλερ), με έναν πολύ αγαπημένο τραγουδιστή να ξεσηκώνει ολόκληρο τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά από τόσους μήνες, τόση πείνα και τόση εξάντληση, οι 2 ομάδες επιτέλους να πλυθούν με σαπούνι, θα καλλωπιστούν, θα φάνε και θα διασκεδάσουν μέχρι τέλους. Φαινομενικά, οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το σημείο είναι και οι καλύτεροι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλοι καλοί αγωνιστικά.

Συγκεκριμένα, ένας παίκτης έχει φέρει μονάχα 3 νίκες, παρόλο που βρίσκεται στο παιχνίδι σχεδόν έναν μήνα. Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος μάλιστα δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο που να μην έχει τσακωθεί!

Ο παίκτης των Μπλε φαίνεται πως δημιουργεί πολλά προβλήματα, τόσο όσον αφορά την διαβίωση και την βοήθεια στην παραλία, όσο εμείς και στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και οι ήττες του είναι ήδη 19!

Τα στατιστικά στις νίκες και στις ήττες των παικτών στο Survivor 5 - Τελευταίος στον πίνακα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Είναι πολύ ευαίσθητη ψυχή» - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υπερασπίζεται τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ

Την Παρασκευή 15/4, η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, και μίλησε για Κωνσταντίνο Εμμανούλ που έχει ανατρέψει ολόκληρο το παιχνίδι και έχει δημιουργήσει μεγάλες αναταραχές στην ομάδα των μπλε.

Η ίδια ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος είναι καλός άνθρωπος και πως θέλει να πραγματοποιήσει και εκείνος μία δωρέα μετά το παιχνίδι, όπως έκανε κι εκείνη. Προσπάθησε, μάλιστα, να δικαιολογήσει την συμπεριφορά για την οποία έχι βρεθεί αντιμέτωπος με ολόκληρη την ομάδα και έχει φτάσει να συγκρίνεται με τον Βαλάντη.

Η Ευρυδίκη του έδωσε και ορισμένα ελαφρυντικά, λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος είναι μία πολύ ευαίσθητη ψυχή που αγαπάει πάρα πολύ τα ζώα και θέλω να πω ότι μου έχει εκμυστηρευτεί ότι θα δώσει ένα μέρος της αμοιβής του σε φιλοζωικές ομάδες. Ο Κωνσταντίνος όταν μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύ πιο ήρεμος αλλά όταν άρχισε να δέχεται επιθέσεις, άλλαξε. Τον αμφισβήτησαν από την αρχή. Δεχόταν ομαδική επίθεση».