Survivor 5: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δική του επιλογή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Άρη Σοϊλέδη

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer 18/4 του Survivor 5, ο Άρης Σοϊλέδης θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μετά από τσακωμό που θα έχει με συμπαίκτη του στο συμβούλιο του νησιού, μετά το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας - δείτε εδώ ποιος κερδίζει.

Συγκεκριμένα o ποδοσφαιριστής θα τσακωθεί άσχημα με τον Τάκη Καραγκούνια. Μπορεί οι δυο τους μετά τις εντάσεις που είχαν στο παρελθόν να φαινόταν πως τα βρήκαν και πλέον το κλίμα ανάμεσα τους είναι ήρεμο... ωστόσο, ένα γεγονός θα χαλάσει και πάλι τις σχέσεις τους.

Ο μισθοφόρος θα αναφέρει ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην παραλία, κάνοντας λόγω για άσχημη συμπεριφορά του συμπαίκτη του. Δήλωσε πως δεν σέβεται, ενώ υποτιμά τους ανθρώπους. Την στιγμή εκείνη λοιπόν, ο Άρης βλέπουμε να σηκώνεται και να δηλώνει έξαλλος "Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα" ενώ αποχώρησε από το συμβούλιο. Όλα αυτά θα σημειωθούν λίγο πριν βγουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Τι συμβαίνει με την αποχώρηση του Σοϊλέδη από το Survivor 5

Όπως μας μετέφερε πηγή μας ο Άρης Σοϊλέδης έκαμε χαμό πίσω από τις κάμερες δηλώνοντας στην παραγωγή πως δεν αντέχει άλλο τον Τάκη. Μπορεί να έκανε ένα μικρό διάλλειμα από τους τσακωμούς, ωστόσο, ξεκίνησε πάλι τις εντάσεις και δεν μπορεί να ζήσει ξανά τα ίδια, αφού κάνει κακό στην ψυχολογία του.

Όσον αφορά την αποχώρηση του δεν θα την δούμε... αφού δεν θα γίνει. Μπορεί πάνω στα νεύρα του να είπε πως θέλει να αποχωρήσει, ωστόσο, για έναν τσακωμό δεν θα τινάξει την πορεία του στον αέρα μιας και είναι φαβορί για τον τελικό.